Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:21, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)

To fajnie i jeśli pozwolisz to chętbie powyżywam się jeszcze uCiebie twórczo, bo umnie jużciasnawo się robi;-.9

Jesteś THE BEST artysta i wiesz o tym
Co prawda i u mnie zaczyna się kurczyć miejsce, odkąd te klatki wstawiłam - coraz mniej zakątków na nowe gadżety...
kasiek 19:22, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)
Kasia podejrzewam, ze odsowy na kamieniu poodpadaly szkielka,bo u mnie taksie stalo. Ale spoko,mam lepszy klej, wiec zrobie nowa. Kolejna przyczyna to to,ze kamien byl zbyt gladki, bo na stydni siedza od roku i zaden nie odpadl.

No faktycznie, nie bój nic - przykleję Żebys widziała jakie błędy robiłam jak skręcałam pierwsza szafkę
kasiek 19:25, 14 lut 2016

Agania napisał(a)

Ekstra szafeczki
Super pomysł, ach mi się marzy taki kącik ogrodnika pod doniczki...na sadzonki

Trzeba robic remonty i rzeczy z domu wyrzucać
A... pamiętasz jak patrzyłaś na moje klatki że będę miała dużo ptaków - no to patrz i tak jest codziennie

kasiek 19:27, 14 lut 2016

elzbieta_g napisał(a)

świetny Kasiu pomysł, by wykorzystać stare meble a na jaki kolor będzie malowanko?
te donice jak obsadzisz będą boskie

Na taki jak altany - orzechowy ale jasny i ciepły tak by wszystko się zgrało. Kupiłam nawet klej pod lustro tyle że ściana musi jeszcze wyschnąć
Katkak 19:29, 14 lut 2016

Mebelki ekstra . My musimy kupić szafy do garderoby .
kasiek 19:30, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)
Kasia, a ja gapa zapomniałam skrzyń pochwalić i stolika. Ale się teraz altana ukwieci . Trawnik masz już piękny, soczysty. U mnie szkoda gadać.

Kasiulek Ty i tak najzagorzalszym kibicem i gościem jesteś

A trawnik u Ciebie będzie pewnie wydeptany bo robisz nowe założenie - wiem jak to jest, dopóki nie deptasz na przedwiośniu to wciąż będą gdzieś łyse placki. Ale za to będą i zmiany
kasiek 19:32, 14 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Super to drugie życie szafeczek sosnowych , świetnie wykorzystane Altana zyskała na wyglądzie, a jeszcze jak donice obsadzisz będzie cudo...... planujesz już czym? Z tym podgalaniem lasku żeby Cię nie poniosło za bardzo bo klimat był superowy taki tajemniczy ,a jak puścisz za dużo światła możesz go stracić na kilka sezonów Więc ostrożnie

Dobry materiał - i pomyśleć że służyły mi jako meble 21 lat! a teraz kolejnych kilka lat pociągną
Co w donicach - nie wiem jeszcze, muszę pomyśleć.
A co do golenia to już koniec - wpuściłam światła na azalki japońskie które zamierzam tłumnie kupić w maju
kasiek 19:37, 14 lut 2016

AGDULA napisał(a)

No właśnie... Odwiedzając Twój ogród zawsze się zastanawiam co u Was tak ciepło. Jak dotąd byłam przekonana, że w Poznaniu jest zdecydowanie cieplej niż w Krakowie, gdzie do gór już niedaleko
A tu się okazuje, że u Ciebie wiosna kiedy u mnie zima...

Ciepło jest w moim regionie, między domami, zaraz za granicami Kraka juz bardziej wieje, u mnie nie ma gdzie hulać. Orzewanie robi swoje - no i wielkość miasta. A jak jeszcze słonko zagrzeje tak jak dziś to jest już baaardzio ciepło!
kasiek 19:39, 14 lut 2016

AGDULA napisał(a)

Rewelacja!!! Sama to robiłaś???
Świetnie wygląda ta dekoracja na srodku z tymi koszykami. A to górne połączenie płotu - super, świetnie wykańcza

Sama łączyłam - tzn płot z OBI, donice z mebli, kosze też z odzysku, na górze domek od Katki
kasiek 19:40, 14 lut 2016

AGDULA napisał(a)

Piękne te dekoracje A Ty to malujesz czy to decoupage ? MYsle o tych obrazkach na płotach u Kasi i o tym ptaszku na deseczce na białym tle?
Cudne te prace

Prawda że zdolniacha? Nawet w gazecie na fote sie załapały Kaśiula powinna sklep otworzyć