Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Agania 17:28, 13 lut 2016

kasiek napisał(a)

Teraz jednak całą energie skupiłam na domu i skrecam meble, przestawiam. Niemniej jednak i ogród na tym korzysta bo co wyrzucam z domu - daj nowe życie na ogrodzie. I tak np wyrzuciłam stare półki które były z sosny swietnej jakości i zrobiłam z nich obuowę donic w altanie i stolik - na wiosną ruszam z malowaniem

Ekstra szafeczki
Super pomysł, ach mi się marzy taki kącik ogrodnika pod doniczki...na sadzonki
elzbieta_g 17:32, 13 lut 2016

kasiek napisał(a)

świetny Kasiu pomysł, by wykorzystać stare meble a na jaki kolor będzie malowanko?
te donice jak obsadzisz będą boskie
Katkak 17:56, 13 lut 2016

Kasia, a ja gapa zapomniałam skrzyń pochwalić i stolika. Ale się teraz altana ukwieci . Trawnik masz już piękny, soczysty. U mnie szkoda gadać.
sylwia_slomc... 23:05, 13 lut 2016

Super to drugie życie szafeczek sosnowych , świetnie wykorzystane Altana zyskała na wyglądzie, a jeszcze jak donice obsadzisz będzie cudo...... planujesz już czym? Z tym podgalaniem lasku żeby Cię nie poniosło za bardzo bo klimat był superowy taki tajemniczy ,a jak puścisz za dużo światła możesz go stracić na kilka sezonów Więc ostrożnie
AGDULA 09:04, 14 lut 2016

kasiek napisał(a)

Agatko w Kraku specyficzne warunki są - tyle domów i samochodów że ciepełka jakby więcej (proporcjonalnie do smrodu oczywiscie

No właśnie... Odwiedzając Twój ogród zawsze się zastanawiam co u Was tak ciepło. Jak dotąd byłam przekonana, że w Poznaniu jest zdecydowanie cieplej niż w Krakowie, gdzie do gór już niedaleko
A tu się okazuje, że u Ciebie wiosna kiedy u mnie zima...
AGDULA 09:08, 14 lut 2016

kasiek napisał(a)

Zupełnie się nie dziwię, ja non stop coś nabywam za każdym razem mówiąc że od jutra oszczędzam
Teraz jednak całą energie skupiłam na domu i skrecam meble, przestawiam. Niemniej jednak i ogród na tym korzysta bo co wyrzucam z domu - daj nowe życie na ogrodzie. I tak np wyrzuciłam stare półki które były z sosny swietnej jakości i zrobiłam z nich obuowę donic w altanie i stolik - na wiosną ruszam z malowaniem

Rewelacja!!! Sama to robiłaś???
Świetnie wygląda ta dekoracja na srodku z tymi koszykami. A to górne połączenie płotu - super, świetnie wykańcza
AGDULA 09:16, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)
Kasia podejrzewam, ze odsowy na kamieniu poodpadaly szkielka,bo u mnie taksie stalo. Ale spoko,mam lepszy klej, wiec zrobie nowa. Kolejna przyczyna to to,ze kamien byl zbyt gladki, bo na stydni siedza od roku i zaden nie odpadl.

Piękne te dekoracje A Ty to malujesz czy to decoupage ? MYsle o tych obrazkach na płotach u Kasi i o tym ptaszku na deseczce na białym tle?
Cudne te prace
Katkak 09:33, 14 lut 2016

AGDULA napisał(a)

Piękne te dekoracje A Ty to malujesz czy to decoupage ? MYsle o tych obrazkach na płotach u Kasi i o tym ptaszku na deseczce na białym tle?
Cudne te prace

Dzięki, robię to techniką decoupage.
kitek81 09:51, 14 lut 2016

i nic się nie zmarnuje drugie życie szafeczki dostały i ogród urozmaiciły! brawo za pomysł i wykonanie
pozdrawiam i miłego dnia życzę
kasiek 19:18, 14 lut 2016

Kochani zaglądający slę Walentynkowe Wam buziaki za kibicowanie, bo ja przez te urządzanie domu kompletnie nie mam więcej czasu by i do Was regularnie zaglądać - ale to się zmieni juz wkrótce bo skończyłam skręcać sypialnie i komody w garderobie Trochę mi zeszło ale jest!
Kasi obiecałam focie jak łóżko będzie - no to proszę cała sypialnia

Zostały dodatki - lampy, poduchy jakieś ramy