Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 22:44, 20 cze 2016

ryska napisał(a)
Oj Kasia a ja dalej gapa, oprowadziłaś mnie wirtualnie po ogrodzie a ja i tak się zgubiłam. Posiedzę jeszcze trochę, pięknie jak zawsze

Byłby bez niespodzianek i złudzeń gdyby był na tzw widelcu Zapraszam na ławkę (teraz do wyboru) ja do łózia bu jutro przed 6 jak co rano
AGDULA 23:15, 20 cze 2016

kasiek napisał(a)
zrobiłam fotki panoramiczne, strasznie wąskie jednak wyszły...

i las

O teraz można fajnie wzrokiem ogarnąć całość Na tym zdjęciu gdzie jest ławka, to cały czas myslałam, że ona jest na wprost oczka a tu widać, że jest na wprost tego małego oczka A w tym lasie to ale żeś już nasadziła pełno roslin. Swietnie!Co tam jest?
sylwia_slomc... 23:37, 20 cze 2016

Świetnie z tą ławka w lasku ale podobają mi się te focie panoramiczne bo można się zorientować w układzie ogrodu .....jak ktoś nie był jeszcze
06:58, 21 cze 2016
kolorowy lasek się wyciszył

no a mnie dla odmiany panoramiczne focie nie zachwyciły i basen tez sie nie wpisuje w klimat ogrodu ale zwinie się jeszcze tylko 2 miesiące
Katkak 07:50, 21 cze 2016

eee_taam napisał(a)
kolorowy lasek się wyciszył

no a mnie dla odmiany panoramiczne focie nie zachwyciły i basen tez sie nie wpisuje w klimat ogrodu ale zwinie się jeszcze tylko 2 miesiące

Jeszcze tylko dwa miesiące i znów będzie jesien . Dzastina...
sylwia_slomc... 10:39, 21 cze 2016

Boże jak ten czas leci, zaraz jesień.
Justynka przy dzieciach kąt rekreacyjny i miejsce dla nich musi być inaczej się nie da bo one też mają prawo z ogrodu korzystać, basen jest sezonowy, potem jest huśtawka. Panorama spłaszcza wiadomo, ale w układzie ogrodu pozwala się rozeznać tym co nie mieli tyle szczęścia co my i w realu nie widzieli
07_Rene 10:41, 21 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Boże jak ten czas leci, zaraz jesień.

Sylwia, nie strasz na litość boską..... toż to dopiero lato się zaczyna
Idę oglądać te szersze kadry...

edit:
Szersze kadry miodzio Mi tam basen nie przeszkadza. Kocham ład i porządek, ale dom jest do mieszkania, a ogród jako jego cześć też trzeba wykorzystywać...

Obejrzałam zdjęcia z wycieczki - dziękuję
sylwia_slomc... 16:37, 21 cze 2016

Renia ja nie straszę , u mnie za moment jeżówki zakwitną , a jabłonki i wiśnie zaczynają liście tracić....dwa miechy jak z bata strzelił przeleci - to tylko zima się ciągnie
AGDULA 21:21, 21 cze 2016

No co Wy już o zimie jak dopiero lato się zaczęło Dla mnie sezon ogrodowy trwa prawie do grudnia jeśli w listopadzie śnieg nie spadnie. Zatem do stycznia to jeszcze dalekooooo hehehe))
Katkak 21:34, 21 cze 2016

AGDULA napisał(a)
No co Wy już o zimie jak dopiero lato się zaczęło Dla mnie sezon ogrodowy trwa prawie do grudnia jeśli w listopadzie śnieg nie spadnie. Zatem do stycznia to jeszcze dalekooooo hehehe))

Haha, ja w Wigilię jeszcze krokusy sadzilam, a niewiele wcześniej swierka ., w lutym zaczęłam przygotowywac rabate pod oczko, więc nie wiem co to koniec sezonu .A w styczniu otworzylysmy z Kasią sezon spotkaniowy .