Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 23:22, 30 lip 2016

Katkak napisał(a)

Tak, to Renatke Ci dalam, ale malusia jeszcze, dobrze, ze zyje. Słabo wychodzą mi w tym roku ogrodowki z podkładów. Bluebird od wiosny przywalon kamieniem i nic. Najwyzej z pędów ukorzenie. Czekam na Waszw odwiedzinki z utęsknieniem . Nikko Blue sa takie cudnie niebieskie, ale nie mam jej.

Przytargałam kilka patyczków horci ogrodowej z jeziora od taty, spróbuje wsadzić do ziemi, może wzejda, jest i niebieska i karminowa. Jurto zobaczę ogród , dzisiaj wróciłam wyczerpana po 21 - śDM - cały mój region jest pozamekany, musiałam krażyć dookoła Krakowa by się dostać do środka....
kasiek 23:24, 30 lip 2016

blyxa napisał(a)
Super jest. Uwielbiam kiedy wstawiasz zdjęcia

Wstawiam sporo ale co ileś dni bo jestem w rozjazdach, jurto oczywiscie zrobie foty, wszak tydzień dla ogrodu to kolosany czas
kasiek 23:26, 30 lip 2016

Dorota123 napisał(a)

Dorotko dziękuje za rade - bardzo cenna, oczywiście zmienię termin zailania bo zależy mi na efekcie wiosną.
sylwia_slomc... 23:38, 30 lip 2016

kasiek napisał(a)

Wstawiam sporo ale co ileś dni bo jestem w rozjazdach, jurto oczywiscie zrobie foty, wszak tydzień dla ogrodu to kolosany czas

Skąd ja to wiem Tydzień w remontach, a ogród mi zarósł chwastem i trawą
Jeszcze tydzień musi wytrzymać, chyba, że zrobimy dzień dobroci dla ogrodu
Fajnie, że już jesteś w zasięgu
elka_ 23:43, 30 lip 2016

Współczuję tych atrakcji, których wokół macie w związku z śdm, jeszcze jutro i koniec, wszystko wróci do normy

Czekam na fotki, aby znów pogubić się w zakamarkach Twojego ogrodu
mira 23:50, 30 lip 2016

Kasia dziękuję Ci raz jeszcze za miły czas i serce jakie włożyłaś w przywiezienie mi łąki - to niesamowite
mam nadzieję wszystkie roślinki rozmnożyć
dziękuję, pozdrawiam i czekam na fotki Twojego ogrodu po urlopie
marzena 07:52, 31 lip 2016

Kasiu, Twój ogród budzi ogromne zainteresowanie, jest niezwykle intrygujący, nie sądzę, że to to złudzenie...ale wiele niespodzianek zawiera z pewnością

wiem, ze to po pierwsze Twoja wizja ogrodu, następnie ogrom pracy i w końcu oczekiwane efekty...a pewnie po jakimś czasie następne zmiany... ?

bardzo cieszę się, że mogłyśmy się spotkać u Miry i fotka na pamiatkę spotkania ( a u Miry żadne zdjecie nie chciało się wgrać...)

kasiek 10:21, 31 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Skąd ja to wiem Tydzień w remontach, a ogród mi zarósł chwastem i trawą
Jeszcze tydzień musi wytrzymać, chyba, że zrobimy dzień dobroci dla ogrodu
Fajnie, że już jesteś w zasięgu

Szcerze, to jestem zaskoczona że po tygodniu tak zarosło, cholewcia nie mozna tego zostawić na chwilę bo zaraz znowu buszem zarasta...
kasiek 10:24, 31 lip 2016

elka_ napisał(a)
Współczuję tych atrakcji, których wokół macie w związku z śdm, jeszcze jutro i koniec, wszystko wróci do normy

Czekam na fotki, aby znów pogubić się w zakamarkach Twojego ogrodu

Tragedia na drogach - w dodatku czytam że zawód panuje że krakusy uciekły - sama władza kazała nam się wynieść na zieloną trawkę a teraz zdziwieni
Fotki będę wstawiać ale pomalutku bo coś słabo teraz jest...
kasiek 10:25, 31 lip 2016

mira napisał(a)
Kasia dziękuję Ci raz jeszcze za miły czas i serce jakie włożyłaś w przywiezienie mi łąki - to niesamowite
mam nadzieję wszystkie roślinki rozmnożyć
dziękuję, pozdrawiam i czekam na fotki Twojego ogrodu po urlopie

To ja dziękuję za wizyte i fantastyczne widoki, coś mi rece u siebie opadły, kurcze jeszcze się musze narobić by było tak kolorowo jak u Ciebie