Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 08:45, 15 cze 2015

Wczorajsze wieczorne obrazkidzisiaj deszcz podlewa ogród
Gocha 09:24, 15 cze 2015

Dorotko pięknie przycięt kulki bukszpanów. Ja oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam, nie wyrabiam się. Te moje trawki Carex Gold Fontaine kupione w LM tak jakby zdychają i nie wiem dlaczego. A gdzie i po ile kupiłaś grujecznik ?.
dorciabe 09:51, 15 cze 2015

Gocha napisał(a)
Dorotko pięknie przycięt kulki bukszpanów. Ja oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam, nie wyrabiam się. Te moje trawki Carex Gold Fontaine kupione w LM tak jakby zdychają i nie wiem dlaczego. A gdzie i po ile kupiłaś grujecznik ?.

Gosia jak bym miała tyle kulasów co ty,to też bym się nie wyrabiała te moje 9 sztuk wieczorkiem w 15 min ciachnęlam gorzej było ze sprzątaniem, bo nic nie podłożyłam, wydrapywać z ziemi pazurami musiałam
Trawki nie wiem dlaczego schną,może sucho miały?moje rosną
Grujecznika kupiłam w Świdniku, 60zł,mają dużo ładnych drzew,szkoda że nie mam miejsca. Nie byłam pewna do końca co chcę czy buka czy grujecznika, ale chyba trochę finanse zdecydowały za mnie
A grujeczniki są też na zemborzyckiej
Juzia 22:19, 15 cze 2015

Noooo.... wow!!!!
amelia_b 22:31, 15 cze 2015

Spory ten grujecznik, a czy ja bym mogła dostać namiar na priva gdzie dokładnie można takie cacko kupić Była bym bardzo wdzięczna, pozdrawiam
nicol21 23:09, 15 cze 2015

ta burgundy całkiem, całkiem Reszta dogoni
Widzę, że buksiki już ładnie ciachnęłaś. super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kamasja 08:59, 16 cze 2015

Lubię takie połączenie blady róż i burgund jest ślicznie a będzie pięknie.
Ewkakonewka 11:30, 16 cze 2015

Róże cudowne Raj dla oczu Czekam na ich pełne objawienie i lecę do Ciebie na płocie wisieć

Pamiętasz jak przesadzałaś magnolię? Ile czasu się klimatyzowała? Bo moja miesiąc po przeprowadzce i jakoś kiepsko. Krótko mówiąc do połowy od góry sucha, reszta liści wisi jakby zwiędnięta, ale zielone ciągle są, to może jednak jej nie zabiłam całkiem na śmierć???
BusyBee 12:08, 16 cze 2015

Ta zieleń u Ciebie wyjątkowa ...bardzo ładnie kontrastuje z burgundy. Czekam na połączenie z jasnym różem....co tam obok niej rośnie?

Dziś na ryneczku widziałam różowe przetaczniki, po jedyne....18 zł i to niezbyt wielkie krzaczki....
dorciabe 15:32, 16 cze 2015

Juzia napisał(a)
Noooo.... wow!!!!

Nooooo ciągle mo brakuje do wow, nie zakwitły tak jak myślałam, teraz blade ruszą, a burgundy kaputnie....,