Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 21:29, 30 cze 2015

mateuszmichn napisał(a)
Witaj. Przejrzałem kilka stron i co zdjęcie to byłem bardziej zachwycony. Piękne rabaty, miałaś piękne tulipany a teraz bardzo ładne różyczki.
Pozdrawiam i jak każdego oczywiście zapraszam do zakładania na mój wątek

Dziękuję Mateusz za miłe słowa
Róze tez mnie zachwycają chciałabym więcej, ale mam ograniczenia przestrzenne
Pójdę do ciebie poczytac i pooglądać
dorciabe 21:36, 30 cze 2015

Ewkakonewka napisał(a)
On naprawdę pachnie czekoladą
A Ty ani stara ani głupia uspokój się Trzymaj się dzielnie i szybko zdrowiej

Dzisiaj byłam u trzeciego lekarza, kopyto mi napuchło całe, dostałam antybiotykale trzymam sie
Juzia 21:55, 30 cze 2015

Oj... biedne kopytko
Betka 22:26, 30 cze 2015

No i co ja tu doczytałam o tym kopycie ?! Lato piękna pogoda a tu nóżka w górę i leżenie . Ojoj Ogród piękny jak zawsze zaniedbania nie widać więc kuruj się a ogródek niech żyje swoim życiem
Trzymaj się
BusyBee 17:30, 02 lip 2015

dorciabe napisał(a)

Zetka ja nie mam czerwieni w ogrodzie, nie lubię.... Pewnie pomyślałas o róży Burgundy Ice, ale ona ansolutnie nie jest czerwona. Aparat przekłamuje, ona jest taka bordowo-fioletowa, pasuje do różu którego mam dużo czerwieni mówię stanowcze nie
Macham mocno

To tak, jakbyś mi to z ust wyjęła myślę dokładnie tak samo....

Przy okazji napiszę, że jedna z moich sałat całkiem padła (nigdy nie pamiętam ich nazwy- ale wiesz o co chodzi) ....opuchlaki dziadoskie na pewno- kręgosłup mi wysiadł, ale zaraz lecę rozkopać ziemię....nie podaruję

Zdrówka Dorotko
dorciabe 19:44, 02 lip 2015

Dziewczyny kochane dzięki, ze przychodzicie do mnie
dorciabe 19:47, 02 lip 2015

BusyBee napisał(a)

To tak, jakbyś mi to z ust wyjęła myślę dokładnie tak samo....

Przy okazji napiszę, że jedna z moich sałat całkiem padła (nigdy nie pamiętam ich nazwy- ale wiesz o co chodzi) ....opuchlaki dziadoskie na pewno- kręgosłup mi wysiadł, ale zaraz lecę rozkopać ziemię....nie podaruję

Zdrówka Dorotko

Kasia moja sałata po podzieleniu w ogóle nie chce rosnąc w słońcu,w tym miejscu co przedtem. Podlewam non stop,a ona przypalona i listki malutkie jakieś takie w cieniu bardzo ładna,ale też brakuje jej to ubiegłorocznej sałaciory
BusyBee 21:27, 02 lip 2015

dorciabe napisał(a)

Kasia moja sałata po podzieleniu w ogóle nie chce rosnąc w słońcu,w tym miejscu co przedtem. Podlewam non stop,a ona przypalona i listki malutkie jakieś takie w cieniu bardzo ładna,ale też brakuje jej to ubiegłorocznej sałaciory

Moja też ma przypalone niektóre listki- a przecież raczej w cieniu rośnie...nie wiem jak to możliwe.....Mam jeszcze inne żółte- citrus shock- one też się przypalają niestety....

O swoje żurawki się nie martw, na pewno dadzą radę- przynajmniej te co są w cieniu
nicol21 18:20, 04 lip 2015

Jak tam samopoczucie? Dajesz radę? Ile jeszcze musisz leżakować?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
dorciabe 19:41, 04 lip 2015

nicol21 napisał(a)
Jak tam samopoczucie? Dajesz radę? Ile jeszcze musisz leżakować?

Jakoś się poruszam, trochę mniej opuchlizny na kolanie ale bąble sa caly czas
Ogródek jeszcze poczeka. Mam do posadzenia różę, ale nie wlezę w głąb rabatki. Podlewam tylko co wieczór i to tylemoże tydzień jeszcze.....to tak optymistycznie