Witamy się.
Zaglądaliśmy do Ciebie już kilka razy ale teraz się ujawniamy
Nie mamy dużego doświadczenia w ogrodzie, ciągle się uczymy, ale do tej rabatki mielibyśmy małą sugestię, jeśli można.
Pytasz o pełną obwódkę... naszym zdaniem jak najbardziej, ale z jednego rodzaju berberysków. W tym przypadku Admiration, a za nimi jakaś trawka ale już nie czerwona.
Podglądamy
Pozdrawiamy
Edyta i Michał
Admirałki to bardzo ładne berberyski i formować się da. Moje są 2-letnie, zobaczysz w sobotę jak się rozrosły...chyba lepiej by wyglądały wszystkie jednego gatunku...nie możesz zabrać stamtąd tych zielono-żółtych? I na ich miejsce jeszcze dosadzić admirałków?
I wtedy jakieś trawki za nimi nie czerwone już. Nie będziesz kontrastu miała. Takie wysokie jak red barony, ale białawe bym widziała...
Ermigo i Kindziu. Dzięki za porady też mi te żółte tam nie pasowały. Miały iść w inne miejsce ale czerwonych zabrakło. Wymienię na admirationy. Obwódka pono sama zarośnie więc gęściej nie trzeba
No jak mi przykro Bogdziu że chora jesteś. Co to jakas zaraza na ogrodowisku? Pozdrawiam i życzę szybkiego wyzdrowienia. Ciekawa jestem strasznie programu