Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 17:42, 17 gru 2013

ewsyg napisał(a)
Małgoś, ależ Ty masz dekoracji, istne szaleństwo. Świeczniki piękne, jak przyjaciółka nie będzie chciała to ja przygarnę

Masz dużą inwencję twórczą- jeszcze przydałby się śnieg , taki prawdziwy

Pozdrawiam

W górach śnieg jest. Jak popatrzę do góry to go widzę ale na dole tylko mróz Mogłoby popruszyć troszkę chociaż Emuś zrobił mi jeszcze choinkę z brzozy jak dokończę to pokażę Kocham święta i inwencji wtedy faktycznie mam w nadmiarze
malgorzata_s... 17:49, 17 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Gosia, niezle poszalałaś z dekoracjami slicznie
Świeczniki piekne alez tych pokus jest,,,!!

Irenko pokus jest teraz bez liku Choinkę z brzozy widziałam superową ale Emuś powiedział że taką zrobi i zrobił już szkielet I anioły z wikliny piękne tyż do ogrodu by pasowały.No ale w przyszłym roku też coś nowego będę chciała więc się troszkę hamuję Buziaczki
elzbieta_g 17:56, 17 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pokażę wam cudo które dostałam od Kasi ( Nadzieja że kiedyś będzie pięknie) . Mój Emuś otworzył pudełko jak byłam w pracy i zadzwonił że coś pięknego przyszło i to pewno od kogoś z Ogrodowiska.
Ta bombka jest najpiękniejsza z pięknych bo zrobiona specjalnie dla mnie Kasieńko będzie stała tak aby każdy mógł ją zobaczyć a ja będę mówić że to od wyjątkowej Osoby Dziękuję z całego serca.
[img ]

szczęściara z Ciebie cudna
malgorzata_s... 17:58, 17 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)

szczęściara z Ciebie cudna

O tak mam szczęście poznawać cudownych ludzi
Bogdzia 17:59, 17 gru 2013

Gosia cudo bombka. Kasia zdolna dziewczyna i cierpliwa do tego.
malgorzata_s... 18:00, 17 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Gosia cudo bombka. Kasia zdolna dziewczyna i cierpliwa do tego.

Złote serce i złote rączki
Kasik 18:32, 17 gru 2013

Gosieńko.
Mam nadzieję, że pasuje do wystroju. Do paczki miałam dołączone życzenia dla całej rodzinki, ale jak już zapakowałam i Grzesiu wysłał, to okazało się, ze zostały na stole.

Gapy z nas.

Ale nic się nie stało. życzenia złożę Wam w Święta.

Miło mi ,że się podoba.
Kasik 18:35, 17 gru 2013

Mój komputer chyba przekłamuje kolory, bo wstążki były zielone, a cekiny złote i czerwone.

Ale nie o to chodzi żeby w komputerze było widać, ona ma być piękna w realu.
malgorzata_s... 18:40, 17 gru 2013

Kasik napisał(a)
Mój komputer chyba przekłamuje kolory, bo wstążki były zielone, a cekiny złote i czerwone.

Ale nie o to chodzi żeby w komputerze było widać, ona ma być piękna w realu.

Te kolory to chyba kwestia światła W realu są cudowne Buziaki
Kindzia 19:26, 17 gru 2013

Gosiątko zostawiłam sobie Ciebie na deser. Przyleciałam za tą bombką...piękna jest!!! Kasia ma talent i cierpliwość...i dobre serduszko dla nas

Z ozdobami domu to zaszalałaś!!! Pięknie!!! Wieczorami to dopiero uczta dla oka będzie!!! Kocurzątko już zadomowione na maxa...jak leżeć na sobie pozwala A Luna sobie krzywdy nie da zrobić, sama się ładuje na kolana do pieszczenia
Misiuńnka różowa śliczna, jak zwykle

Buziaki ślę