Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 19:25, 23 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Pięknie u Ciebie ja też mogę gały wlepiać w Twoje śliczności..... ciągle .
Pozdrawiam

Magdziu zapraszam hurtowo zamówię żywność. Będzie żywienie zbiorowe ponoć taniej wychodzi)
bartek_luberda 19:27, 23 kwi 2014

Zdjęcia cudne A co na kolacje bo nie mam siły z łóżka wstać Żarcik
Lukasz2013 19:28, 23 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Korona.

Witaj. Moje tulipki też nareszcie zakwitły a ta Twoja korona super okaz.
Agania 19:31, 23 kwi 2014

Gosia piękności pokazujesz, jesteś królową cebulową, masz ogród cały w kwiatach, ja mam dopiero bratki na tarasie no i magnolki.............twoją zobaczyłam, podziwiam nowe miejsce jej się spodobało........ klonik już w listeczkach i pieris samotnik dorównuje kroku w kolorach, ja dzisiaj oczyściłam kosodrzewiny, jestem pokłuta igłami, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do pracy w rękawiczkach............burza u nas przeszła więc już jestem na o
Konstancja30 19:35, 23 kwi 2014

Agania napisał(a)
Gosia piękności pokazujesz, jesteś królową cebulową, masz ogród cały w kwiatach, ja mam dopiero bratki na tarasie no i magnolki.............twoją zobaczyłam, podziwiam nowe miejsce jej się spodobało........ klonik już w listeczkach i pieris samotnik dorównuje kroku w kolorach, ja dzisiaj oczyściłam kosodrzewiny, jestem pokłuta igłami, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do pracy w rękawiczkach............burza u nas przeszła więc już jestem na o

może z tą koroną być ... ja się zgadzam Najjaśniejsza pani
Kasik 19:36, 23 kwi 2014

Gosieńko pięknie wszystko kwitnie. Masz rękę do kwiatuszków. U mnie tulipanów jak na lekarstwo- pełno wyrosło pustych.

Pozdrawiam.
malgorzata_s... 19:41, 23 kwi 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jak kolorowo u Ciebie Gosiu, hiacynty prześliczne, czy masz je już kilka lat, czy to młode egzemplarze? Slyszałam, że się "wyradzają" i potem gorzej kwitną, masz w tym względzie jakieś doświadczenia? Jak reklamacja ferelnej przesyłki (o żurawkach już wiem, a reszta?)?

Niestety to prawda. Wyradzają się. Te są nowe a te z zeszłego sezonu już marniejsze, już nie są to takie szyszki tylko rozrzucone kwiatki po łodyżce.
Wyglądają tak w drugim roku

W trzecim

malgorzata_s... 19:43, 23 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Zdjęcia cudne A co na kolacje bo nie mam siły z łóżka wstać Żarcik

Beatko jak gardełko cię boli to może jakąś zupkę ci zapodam co?? Jaką chcesz?
malgorzata_s... 19:44, 23 kwi 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Witaj. Moje tulipki też nareszcie zakwitły a ta Twoja korona super okaz.

O awatarek zmieniłeś Twoje tulichłopki też śliczne
MagdalenaK8 19:44, 23 kwi 2014

Dziękuję Gosiu to ja z nalewkami przylecę.....