Masz rację już o większej ilości wpadek nie chciałm pisać, żeby ktoś mnie nie odebram za malkontenta. Ale wspomniałam chyba o dwóch najbardzie spektakularnych zdarzeniach
Wszystkim życzę jak najbardziej trafinych zakupów
Małgosiu jak ten bordowy klon się nazywa? A hiacynty piękne i zapach pewnie też cudny. Czy cebule hiacyntów długo są już w ziemi? Takie piękne i duże te Twoje hiacynty.
Małgosiu sorki już doczytałam w wątku. Ktoś już przede mną zadał Ci pytanie o hiacyntach. Czyli wniosek z tego taki, że trzeba dużo kasy na cebule szykować , żeby je co roku sadzić.
Basiu też się cieszę i w sobotę kupię w szkółce nowe roślinki.
Ewuś może się wystraszył że te fotki umieszczę na portalach No a ci nasi Emowie to z zaczęciem czegokolwiek zawsze mają problem, ale jak zaczną to już zrobią
Asiu nikt nie myśli że się lenisz co ty Ścieżki żwirowe z agro to normalna sprawa, tutaj zachęca się do zdejmowania agro z rabat a ty jej nie masz więc wszystko jest w najlepszym porządku A na wygodę to każdy by stawiał gdyby to było możliwe w ogrodzie Co do zakupów to ja wszystko przez internet kupuję i to pierwsza wpadka była Rośliny jednak chyba lepiej obejrzeć naocznie
Ładny awatarek