Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Nikita 22:00, 26 kwi 2014

O rany...ale zaległości mi się porobiły u ciebie....ale już wszystko nadrobione...
Torciki na pewno pyszne były...niestety nie załapałam się...mus iść do lodówki i zadowolić się serniczkiem od teściowej...
Zakupy wypasione (widzę, że kotkowi najbardziej trawki się spodobały), a rabatka po metamorfozie wprost rewelacyjna!!!!!! Oj zaskakujesz Gosiu, oj zaskakujesz mnie cały czas tymi zmianami ogródkowymi! Super wyszło!!!!

Ach, zapomniałam się pochwalić - mało ogródkowy...deszczowy dzień zmobilizował mnie...i zrobiłam domek dla owadów. Zajrzyj ocenić fachowym okiem...
malgorzata_s... 22:04, 26 kwi 2014

Nikita napisał(a)
O rany...ale zaległości mi się porobiły u ciebie....ale już wszystko nadrobione...
Torciki na pewno pyszne były...niestety nie załapałam się...mus iść do lodówki i zadowolić się serniczkiem od teściowej...
Zakupy wypasione (widzę, że kotkowi najbardziej trawki się spodobały), a rabatka po metamorfozie wprost rewelacyjna!!!!!! Oj zaskakujesz Gosiu, oj zaskakujesz mnie cały czas tymi zmianami ogródkowymi! Super wyszło!!!!

Ach, zapomniałam się pochwalić - mało ogródkowy...deszczowy dzień zmobilizował mnie...i zrobiłam domek dla owadów. Zajrzyj ocenić fachowym okiem...

Już lecę Za pochwały dzięki wielkie
bartek_luberda 22:09, 26 kwi 2014

Gosia a co z moimi żurawkami czy jeszcze je potrzebujesz ? A ja jedną żurawkę kupie i przeżywam czy za bardzo nie zaszalałam Pozdrawiam

asiach 22:13, 26 kwi 2014

Wszystkie rabaty bombowe. Konsekwencja w kolorze. Ładnie i elegancko. GRATULUJĘ !
Życzę miłej niedzieli
Kasik 22:25, 26 kwi 2014

Gosieńko. Cudnie, cudnie, cudnie. Więcej nic nie napisze. Super.
iwonadm 22:27, 26 kwi 2014

Jestem pod wrażeniem najnowszych zdjęć
Wszystko się zgadza i jest przepięknie
Gosiu ile tulipanów wsadziłaś jesienią i czy będziesz je wykopywała?
malgorzata_s... 22:27, 26 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Gosia a co z moimi żurawkami czy jeszcze je potrzebujesz ? A ja jedną żurawkę kupie i przeżywam czy za bardzo nie zaszalałam Pozdrawiam

Beatko kochana żurawki od ciebie będą na honorowym miejscu Będę na nie patrzeć z okna kuchennego i myśleć o Tobie No widzisz to ja zrobię ci sadzonki z innego kolorku i też ci wyślę i jak na nie popatrzysz też o mnie pomyślisz:może
malgorzata_s... 22:30, 26 kwi 2014

asiach napisał(a)
Wszystkie rabaty bombowe. Konsekwencja w kolorze. Ładnie i elegancko. GRATULUJĘ !
Życzę miłej niedzieli

Asiu bardzo ci dziękuję ale konsekwencja kolorystyczna tylko dlatego że nie zakwitły wszystkie tulipany Gdyby zakwitły byłaby tęcza
malgorzata_s... 22:31, 26 kwi 2014

Kasik napisał(a)
Gosieńko. Cudnie, cudnie, cudnie. Więcej nic nie napisze. Super.

Kasik dziekuję kochana Mam nadzieję że nie przekwitnie wszystko do twojego przyjazdu
malgorzata_s... 22:34, 26 kwi 2014

iwonadm napisał(a)
Jestem pod wrażeniem najnowszych zdjęć
Wszystko się zgadza i jest przepięknie
Gosiu ile tulipanów wsadziłaś jesienią i czy będziesz je wykopywała?

Iwonko zasadziłam prawie dwa tysiące cebul ale gdzie nie zajrzę to pogniły albo same liście są. Ziemia nie zmarzła w tym roku i chyba w wodzie stały. A wykopuję co roku bo u mnie glina i trzeba dosypywać lepszej ziemi