Gosiu, szczękę mi wypadła po obejrzeniu twoich zdjęć, poprostu wzorowo.... Gdzie Ty takie cudne trawy kupiłaś pełny wypas, muszę też na polowanie się udać... Tulipany boskie , w tym roku też będę obsadzać jesienią.
Gosiu - dopiero dzisiaj wpadam z podziękowaniem za cudne spotkanie i równie cudny torcik A jaki smaczny - już wczoraj nie zostało z niego ani okruszka Gosia - spotkanie z Wami to jest radość w czystej postaci Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i życzę sobie wiecej takich spotkań
A rabatka jest po prostu cud miód i orzeszki
Proszę wymień mi wszystkie trawki jakie kupiłaś. Czy te wysokie to właśnie buchananii... super są... Buziam
Paulinko mam nadzieję że przesyłkę piękną dostaniesz Przemyślane rabaty dopiero jak weszłam na O. Wcześniej misz masz na wielu rabatach nadal namieszane ale z przodu obwódki wszystko trochę uporządkowują Ja jednak lubię mój bałaganik
Basiu
Kasiu te wysokie trawy to stipystipa tenuissima 'fountain' i stipa tenuissima. Rojników było setkę chyba. Ja już nie mam gdzie sadzić to wzięłam kilka tylko Tulipany trzeba wykopywać bo ich cebulka obumiera przy kwitnieniu a przybyszowa wytwarza się poniżej starej. Nie koniecznie co roku ale co dwa to na pewno bo cebulki są coraz głębiej i nie kwitną . To zależy też od gleby
Elu trawki to stipy
Marzenko tiramisu też bym zjadła Te liście krokusów przeszkadzały w sadzeniu a wyciąć jeszcze nie można bo zielone i chcę coby kwitły. Co było robić?? Kucyki i już
Gosiu jak zobaczyłam samochód z tymi zakupami to pomyślałam gdzie ona to wszystko wsadzi,
a tu już wszystko posadzone,no pięknie to gdzie te zakupy w końcu zrobiłaś?
Polu trawki kupiłam w Hałcnowie na drodze do Kóz po 5 zł. To stipy. Kupiłam jeszcze tatarak trawiasty variegata i kostrzewę golden toup.
Grażynko dziękuję tobie też miłego
Aniu ja też czekam na następne spotkanie Trawki to stipy te wysokie. Kupiłam jeszcze tatarak trawiasty variegata i kostrzewę golden toup no i red barony 2 szt.