Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

yolka 09:20, 27 kwi 2014

Rabatka wypieszczona, powala na kolana
Pola 10:28, 27 kwi 2014

Gosiu, szczękę mi wypadła po obejrzeniu twoich zdjęć, poprostu wzorowo.... Gdzie Ty takie cudne trawy kupiłaś pełny wypas, muszę też na polowanie się udać... Tulipany boskie , w tym roku też będę obsadzać jesienią.
gaga 11:36, 27 kwi 2014

Gosiu jak zawsze pięknie miłego dnia
anna_g 12:32, 27 kwi 2014

Gosiu - dopiero dzisiaj wpadam z podziękowaniem za cudne spotkanie i równie cudny torcik A jaki smaczny - już wczoraj nie zostało z niego ani okruszka Gosia - spotkanie z Wami to jest radość w czystej postaci Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i życzę sobie wiecej takich spotkań

A rabatka jest po prostu cud miód i orzeszki

Proszę wymień mi wszystkie trawki jakie kupiłaś. Czy te wysokie to właśnie buchananii... super są... Buziam
malgorzata_s... 14:29, 27 kwi 2014

Paulinko mam nadzieję że przesyłkę piękną dostaniesz Przemyślane rabaty dopiero jak weszłam na O. Wcześniej misz masz na wielu rabatach nadal namieszane ale z przodu obwódki wszystko trochę uporządkowują Ja jednak lubię mój bałaganik

Basiu

Kasiu te wysokie trawy to stipystipa tenuissima 'fountain' i stipa tenuissima. Rojników było setkę chyba. Ja już nie mam gdzie sadzić to wzięłam kilka tylko Tulipany trzeba wykopywać bo ich cebulka obumiera przy kwitnieniu a przybyszowa wytwarza się poniżej starej. Nie koniecznie co roku ale co dwa to na pewno bo cebulki są coraz głębiej i nie kwitną . To zależy też od gleby

Elu trawki to stipy

Marzenko tiramisu też bym zjadła Te liście krokusów przeszkadzały w sadzeniu a wyciąć jeszcze nie można bo zielone i chcę coby kwitły. Co było robić?? Kucyki i już
boguslawa_ma... 14:37, 27 kwi 2014

Gosiu jak zobaczyłam samochód z tymi zakupami to pomyślałam gdzie ona to wszystko wsadzi,
a tu już wszystko posadzone,no pięknie to gdzie te zakupy w końcu zrobiłaś?
malgorzata_s... 14:39, 27 kwi 2014

Jolu dzięki

Polu trawki kupiłam w Hałcnowie na drodze do Kóz po 5 zł. To stipy. Kupiłam jeszcze tatarak trawiasty variegata i kostrzewę golden toup.

Grażynko dziękuję tobie też miłego

Aniu ja też czekam na następne spotkanie Trawki to stipy te wysokie. Kupiłam jeszcze tatarak trawiasty variegata i kostrzewę golden toup no i red barony 2 szt.
malgorzata_s... 14:46, 27 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu jak zobaczyłam samochód z tymi zakupami to pomyślałam gdzie ona to wszystko wsadzi,
a tu już wszystko posadzone,no pięknie to gdzie te zakupy w końcu zrobiłaś?

Bogusiu w Hałcnowie i w Bielsku Jak będziesz u Kasi to ci powie o targach w Szkole ogrodniczej w Bielsku Buziam
boguslawa_ma... 14:48, 27 kwi 2014

To zn. daleko jezdziłaś a blisko kupiłaś, czy mi się wydaje czy Kasia tam dziś jechała?
malgorzata_s... 15:15, 27 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
To zn. daleko jezdziłaś a blisko kupiłaś, czy mi się wydaje czy Kasia tam dziś jechała?

Tak Bogusiu po żurawki marmalade lime i trawki Zamówiłam jej wczoraj właśnie