Małgosiu piękniutko u Ciebie. Chciałoby się przysiąść przy stoliku z kawką i kawałkiem torciku przecudnego. I widzę , że i do obiadku sałata by się znalazła. Super zestawienie sałaty i tulipków. A tak w ogóle to nie mogę nadążyć z czytaniem Twojego wątku. Dużo tych stron, ale fajnie jest co czytać i oglądać i oczywiście podziwiać.Proszę o zdjęcia z Waszej wyprawy ogrodowiskowej.
I pomyśleć, że pomimo późnej pory ten tort bym zszamała. Żeby on był tylko mój. No może bez tej 80 bo jej jeszcze nie chcę Poza tym czuję smak każdej różyczki. Ale ze mnie łasuch.
Smacznego i z tego co czytam to niezła impreza się szykuje i chyba mały wypad do cudeńka.
Powodzenia. Zdjęcia pewnie będą ?
Pozdrawiam
Dzień dobry Gosiaczku, mam nadzieję, że u Ciebie ładniejsza pogoda, bo u mnie plucha. I wszystkie moje ambitne plany wzięły w łeb. Żeby nie było, że dzień się zmarnuje może uda nam się dziś kupić deski do mebelków. Pozdrawiam Gosiulka
Jak róże sie rozrosną, to niestety tylko taki co nie jada torów prześlizgnie sie przez przejście I najlepiej w opancerzeniu..... a mój M narzeka, że na niego róże sie rzucają.. i kojeną rabatę kazał poszerzyć, bo kosić nie będzie
Ja za słodyczami nie przepadam, ale torcik piękny.... i chętnie bym go zszamała.. taki kawałeczek malutki