Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 23:45, 26 kwi 2014

Agatko , Aniu , Agnieszko
malgorzata_s... 23:48, 26 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)
Małgoś więcej takich radości życzę Ja też dostałam ogrodowiskowy prezent od Męża, ale zapomniałam go dziś obfocić, bo bym się pochwaliła

Jutro się pochwal koniecznie
BASIA8 23:51, 26 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jutro się pochwal koniecznie

Gosieńko Brzuś Mikołajka wygłaskam jak tylko się obudzi na jedzonko - teraz Mąż się zgłasza do głaskania - mówi że jego Brzuś idealnie się nadaje
agatanowa 23:53, 26 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)

Gosieńko Brzuś Mikołajka wygłaskam jak tylko się obudzi na jedzonko - teraz Mąż się zgłasza do głaskania - mówi że jego Brzuś idealnie się nadaje

Haha, męża nie można zaniedbywac, toz to weekend
malgorzata_s... 00:04, 27 kwi 2014

Basiu ale że kto ma mężowski brzuś głaskać chyba ty co??? Bo ja po łapach nie chcę ani od ciebie ani od mojego

Agatko to co robisz na forum?? Ja zaniedbuję właśnie
paulina_wero... 06:14, 27 kwi 2014

Rabata teraz dopiero wygląda tak jak chciałam. tylko żwirku jeszcze dosypię i koniec Chyba że coś się wam nie widz to mówić mi zaraz Posadziłam same bordowe żurawki. Różne ale w odcieniach bordo. ciemnawo było jak fotki robiołam, kiepsko widać.

Nie moge sie napatrzec jak Ty to wszystko tak ladnie rowniutko i przemyslanie masz posadzone. Zakupy pierwsza klasa moje tez za niedlugo maja przyjechac mam nadzieje ze beda ladnie a przede wszystkim dobrze zapakowane pozdrawiam slonecznej niedzieli życzę
BASIA8 06:34, 27 kwi 2014

Basiu ale że kto ma mężowski brzuś głaskać chyba ty co??? Bo ja po łapach nie chcę ani od ciebie ani od mojego

Małgoś Brzuś Mikusiowi o 2 w nocy wygłaskałam - oczywiście przekazałam że to od Cioci Gosi - pięknie się uśmiechnoł jak do niego mówiłam Duży Brzuś teź pogłaskany Pozdrawiam niedzielnie
Katkak 08:48, 27 kwi 2014

Gosiaczku koniecznie musisz mi napisać jak się nazywają te zwiewne, wysokie trawki. Też chcem A jak ostatnio byłam w szkółce to w alejce z trawami widoczne były głównie... doniczki widoczne, bo trawki chyba jeszcze spały, a Ty takie okazy kupiłaś. Cudeńka. I te rojnisie takie kochaniusie, kupiłam ostatnio kilka, ale największą niespodzianką było to, że... męża nie mogłam od nich oderwać i sam wybrał kilka. Fajnie by było jakby też połknął ogrodowego bakcyla. Jeszcze nie tracę nadziei
Gosia i powiedz mi jeszcze czy zamierzasz wykopywać te ogromne ilości tulipków? Bo wiesz, że ja jestem tulipkowym debiutantem, więc muszę zaciągnąć języka
elzbieta_g 08:59, 27 kwi 2014

cudnie nic dodać nic ująć
zakupy udane patrząc na zawartość bagażnika też jestem ciekawa co to za trawki
Madzenka 09:02, 27 kwi 2014

Idealnie rabata wygląda z bordowymi źurawkami. Liście krokusów związane sznureczkiem powaliły mnie na kolana.....

Idę zjeść tiramisu bo mi ochoty tym tortem narobiłaś....