jejku ale pięknie siedziałabym i nie odchodziła bym normalnie wcale super widoki tulipanki i całość pięknoooota i zdrówko mam nadzieje już wróciło Gosiu Buźiaki zostawiam
U nas ziemia jest piaskowa, deszczu i śniegu było mało więc zganiam na gryzonie. Poza tym jak zaczynały kwitnąć, omdlewały , jak ich podnosiłam to wychodziły i były widocznie podgryzione.
Macham i do zobaczenia w Pisarzowicach. Mój M jak zwykle nie wierzy we mnie i mówi , że nie dam rady tam dojechać, a ja się zawściekłam, ale trochę się boję jednak to daleko od domu. No i myślę będzie dobrze.
Gosia zimno dziś u Ciebie było, a u mnie przepięknie. Dopiero ok 18-tej pogoda zaczęła się psuć i jutro ma być deszczowo. Ale zobaczymy. Buziolki zostawiam
Tak tak cudne to super żeź zdrowsza u mnie też zimno no cóż czekamy aż się ociepli a ja sałatę wcześniej popikowałam i przykrywałam cieniówką dziś odkryłam a co tam co będzie to będzie
pogodowa rozmowa ...to podepnę się pod wpis Kasi bo ona blisko mnie to i taką samą aurę miałam, choć wiało trochę przynajmniej nie będzie przymrozku pozdrawiam Gosiu