Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:37, 19 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu wierzę w Ciebie

Zacznę z nią kombinować dopiero jak całkiem załatwi kulkowe drzewko, bo teraz szkoda byłoby mi je likwidować, to trochę taki znak rozpoznawczy mojego ogrodu
ZbigniewG 20:39, 19 sty 2016

Kasia tak na oko to zoom optyczny masz minimum 30, w moim płaskim soniaczu zmieścili tylko 20
Katkak 20:41, 19 sty 2016

ZbigniewG napisał(a)
Kasia tak na oko to zoom optyczny masz minimum 30, w moim płaskim soniaczu zmieścili tylko 20

Zbyciu zoom zoomem, ale Ty mi lepiej poradź czy tę wariatkę glicynię da się jakoś na drzewko wyprowadzić?
Agania 21:10, 19 sty 2016

Cudowne zdjęcia robisz nowym aparatem, co to za sprzęt zakupiłaś, napisz mi, bo mój aparacik ledwo dychu

Te iglaczki za siatką to są sosny drobnokwiatowe, tak jak napisał Zbyszek i nie są kłopotliwe

Podziwiam sypialnię, obrazy, regał i fotelik....u Ciebie musi być bardzo klimatycznie....na ogrodzie masz wesoło z paszkami, mają dzięki Tobie tyle schowków-karmników, to dla nich radość z podjadania i zabawa w jednym

Glicynię spróbuj wyprowadzać zaplatając jej gałęzie w warkocz, wtedy nie będzie oplatała drzewka kulkowego, tylko cięcia pilnuj, jak się chwyci nie siebie, to ją ciachnij
Katkak 21:18, 19 sty 2016

Agania napisał(a)
Cudowne zdjęcia robisz nowym aparatem, co to za sprzęt zakupiłaś, napisz mi, bo mój aparacik ledwo dychu

Te iglaczki za siatką to są sosny drobnokwiatowe, tak jak napisał Zbyszek i nie są kłopotliwe

Podziwiam sypialnię, obrazy, regał i fotelik....u Ciebie musi być bardzo klimatycznie....na ogrodzie masz wesoło z paszkami, mają dzięki Tobie tyle schowków-karmników, to dla nich radość z podjadania i zabawa w jednym

Glicynię spróbuj wyprowadzać zaplatając jej gałęzie w warkocz, wtedy nie będzie oplatała drzewka kulkowego, tylko cięcia pilnuj, jak się chwyci nie siebie, to ją ciachnij

Agatko aparat to Nikon Coolpix L840. Dzięki, muszę sobie poczytać o tych sosnach, bo przefajne są . Dziękuję w imieniu sypialni . Na te ptaszki mogę patrzeć i patrzeć. To dla mnie wielka frajda, a i Filipek umie już rozpoznawać poszczególne ptaszki .
Agania 21:22, 19 sty 2016

A ja muszę poczytać o Twoim nowym skarbie z zoomem optycznym
minimum 30
iwonaal 13:47, 20 sty 2016

Ale cudne zdjęcie księżyca.A w dziurę może trzy danici.
Katkak 20:24, 20 sty 2016

iwonaal napisał(a)
Ale cudne zdjęcie księżyca.A w dziurę może trzy danici.

Zastanawiam się raczej albo nad jakimś kiścieniem, albo może azalią? A może jednak świerk kłujący Glauca Globosa? Sama nie wiem
sylwia_slomc... 20:36, 20 sty 2016

Katkak napisał(a)

Zacznę z nią kombinować dopiero jak całkiem załatwi kulkowe drzewko, bo teraz szkoda byłoby mi je likwidować, to trochę taki znak rozpoznawczy mojego ogrodu

No ba to Twoja wizytówka
sylwia_slomc... 20:37, 20 sty 2016

Ciekawa byłaś kołyski to zapraszam , a jeszcze dzisiaj od eMa bonusa dostałam