Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agatek 22:28, 23 lut 2016

Makao_J napisał(a)

I co potem z tymi rolkami? Przecinasz upychasz ziemię i na co stawiasz? Na jakąś tacę?
To fajny sposób bo potem z tym papierem można wsadzić w ziemię.

do tej poru nie przecinałam tylko w całą wsadzałam ziemię i głównie ogórki i cukinię w nich trzymałam, i tak na podstawce po sushi, a później jak napisałaś do ogródka
Agania 10:08, 24 lut 2016

Katkak napisał(a)

Dobrze, że u mnie dzieciaki wcinają jogurty w zawrotnym tempie to do czasu pikowania jeszcze nazbieram .

a ja mam pełno pojemników po owocach
lojalna_ 10:33, 24 lut 2016

pracujesz? czy w ogrodzie latasz?
Katkak 10:50, 24 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
pracujesz? czy w ogrodzie latasz?

Joluś mam dziś wolne, bo dzieciaków nie mieliśmy z kim zostwwić, ale pogoda nie ogrodowa, bo ciapa straszna. W nocy napadał śnieg, który teraz się topi, ale chociaż słonko przyświeca od czasu do czasu. Ale już ja coś wymyślę na czas drzemki córeczki . Może zacznę dziś sobie robić stolik na mój mały tarasik .
Agatek 10:57, 24 lut 2016

już nie mogę doczekać się zdjęcie Twojej pracy
MUZA 10:59, 24 lut 2016

Kasiu idziesz jak burza miejsce pod rabatkę już gotowe teraz w planach nowy stoliczek jesteś niesamowita ja u siebie jeszcze nic nie zrobiłam i na razie się nie zapowiada bo okropnie mokro i ciągle coś pada
LenaMagda 11:11, 24 lut 2016

Kasia zaglądam do Ciebie codziennie nie zawsze się odznaczam, ale kobietko jesteś niesamowita! co to za stoliczek będziesz robić? znów drugie życie mebelka planujesz? zdradź co nieco
Katkak 12:07, 24 lut 2016

LenaMagda napisał(a)
Kasia zaglądam do Ciebie codziennie nie zawsze się odznaczam, ale kobietko jesteś niesamowita! co to za stoliczek będziesz robić? znów drugie życie mebelka planujesz? zdradź co nieco

Nie madziu, tym razem to będzie stolik ze starej płyty pilsniowej. Uloże na nim mozaike znpłytek. Robiłam już takie blaty w domu rodziców . sorry za małem,ale ogarniam dopiero ten tablet.
LenaMagda 12:21, 24 lut 2016

O fajnie, widziałam już coś takiego na zdjęciach, w jakim kolorze płytek użyjesz?

Spoko ja się zastanawiam też nad kupnem sprzętu bo nie mam kiedy do Was zaglądać... mąż okupuje komputer, a od wiosny to już będzie siedział non stop bo pracuje na na nim. Musze tylko lepszą wymówkę znaleźć bo ta to nie przejdzie
Katkak 13:25, 24 lut 2016

Anda napiszoał(a)
Super, nowa rabata i do tego z oczkiem, wow

Sama jestem ciekawa co moli zntego wyjdzie.