Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:49, 12 mar 2016

Agatek napisał(a)

może dzisiaj coś ciachnę
wczoraj M mi ciachnął jak poszedł z psem, ale nie to co trzeba hihi
ciachną już z pączkami hortensję ogrodową, czy ją też mogę wsadzić do doniczki? przyjmie się

Agtaka to nic, że ma pączki. Ja kiedyś ukorzeniłam patyk w pełnym rozkwicie, tyle, że odcięłam go. Użyj ukorzeniacza .
Katkak 18:50, 12 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu, jak nie, jak tak! A te kulki w nowym miejscu? Samo zawieszenie ich na nowym to gigantyczna praca i bez drabiny ani rusz! Pięknie to wygląda. I to okno mi się podoba! Bardziej niż stipa!

Haniu Emuś trzymał drabinę, a ja robiłam wszystko żeby nie spaść . Tak, to te same kulki w nowym miejscu. To małe kulkowe drzewko muszę wyciąć bo już straszy.
Makao_J 18:53, 12 mar 2016

Katkak napisał(a)

A ja mam erażenie, że trochę zwolniłam . Muszę się zabrać za granitową kostkę wokół nowej rabaty. A ja żadnych dekoracji świątecznych nie mam jeszcze. Jakoś Boże Narodzenie bardziej mnie inspiruje.

Te moje ozdoby to raczej nie Wielkanocne.
To raczej improwizacja a'la sucha wiosna
hanka_andrus 19:02, 12 mar 2016

O rany! Kasiu, Ty na drabinie? I jeszcze równowagę łapałaś, na samą myśl kolana mi się trzęsą! Ale fakt, drzewko urocze, Ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało między listkami?
Rumianka 19:20, 12 mar 2016

Kasiu, porównując Waszą "południową" wiosnę, z naszą "północną" to stwierdzić należy, że nasza wiosna jeszcze wlecze się wolnym krokiem z zimnego bieguna...Kwiatki masz już cieszące oko...
19:28, 12 mar 2016
piszesz ze zwolniłaś ....a ja jakoś nie mogę się rozpędzić ...pogoda mnie zniechęca ...coś tam sprzątam...ale mam wrażenie ze to bardziej udawanie ze się robi bo efektów zrobienia nie widzę a pogoda kompletnie mnie osłabia
Katkak 19:30, 12 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
O rany! Kasiu, Ty na drabinie? I jeszcze równowagę łapałaś, na samą myśl kolana mi się trzęsą! Ale fakt, drzewko urocze, Ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało między listkami?

Haniu specjalnie na długich sznurkach je wieszałam żeby w liściach nie zginęły.
Katkak 19:32, 12 mar 2016

Rumianka napisał(a)
Kasiu, porównując Waszą "południową" wiosnę, z naszą "północną" to stwierdzić należy, że nasza wiosna jeszcze wlecze się wolnym krokiem z zimnego bieguna...Kwiatki masz już cieszące oko...

Poważnie aż taka róznica? Ale i tak wam bliskości morza zazdroszczę. Jesteśmy na etapie szukania kiejscówy na wakacje. Marzy mi się coś blisko Gdańska bo i zwiedzanie jest w planach .
Katkak 19:34, 12 mar 2016

eee_taam napisał(a)
piszesz ze zwolniłaś ....a ja jakoś nie mogę się rozpędzić ...pogoda mnie zniechęca ...coś tam sprzątam...ale mam wrażenie ze to bardziej udawanie ze się robi bo efektów zrobienia nie widzę a pogoda kompletnie mnie osłabia

Ja jeszcze zdażyłam dziś kój pseuda trawnik wygrabić, ale na rabacie pod sosnami jie zdażyłam posprzatać. Justyś głowa do góry, chyba od środy mq być po parenaście stopni .
malgorzata_s... 19:38, 12 mar 2016

Kobietom idziesz jak tajfun Ja mam lenia i nie chce się odczepić