Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 16:18, 22 mar 2016

Gabriela napisał(a)
Ciekawa byłam tego oczara na pniu, coś tam chyba kwitnie? Możesz wstawić zdjęcia kwiatów, albo napisz jaka to odmiana. Takich szczepionych nie widziałam jeszcze.
Niebieskie bratki w puszkach super, najbardziej lubię niebieskie.

Gabrysiu to oczar szczepiony na pniu Diana. Nie kwitnie narazie niestety, ale kwiqty maja być czerwone. Jak zakwitnie to z pewnościa zrobię zdjęcia .
Rumianka 19:12, 22 mar 2016

Kasiu, na brązowej (drewnianej) ścianie miałaś 3 okienka lustrzane, a teraz tylko jedno, co stało się z tamtymi dwoma...?
AGDULA 20:07, 22 mar 2016

Katkak napisał(a)

Nigdy w życiu. Odsunęłam jedynie w czasie . Niech Iga trochę podrośnie. Miałam twardo kopać, ale dobre ludki dały mi do myślenia z tym oczkiem przy małym dziecku i wymyśliłam, że teraz będzie ciurkadełko, a jak Igunia podrośnie wrócę do tematu oczka .

W sumie racja, jesli dziecko małe to nie ma co ryzykować. Też bym nie robiła. Teraz zrobisz ciurkadełko a potem połączysz z oczkiem gdy już Iga podrosnie A czas szybko leci, więc zanim skończysz inne prace ogrodowe to dziecko już będzie dorosłe
sylwia_slomc... 20:43, 22 mar 2016

Co dałaś oczarowi do towarzystwa???
Katkak 21:08, 22 mar 2016

Rumianka napisał(a)
Kasiu, na brązowej (drewnianej) ścianie miałaś 3 okienka lustrzane, a teraz tylko jedno, co stało się z tamtymi dwoma...?

Czekają aż emuś naprawi, bo uchwyty się urwały .
Katkak 21:10, 22 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Co dałaś oczarowi do towarzystwa???

Sylwia tam dopiero powstają nasadzenia. Idę jak zwykle na żywioł . Blisko niego rośnie azalia od Kasi (nie znam nazwy), świerk Iseli Fastigiata, a za nim kawałek z tyłu dereń Sibirica Variegata, ale mały jeszcze i mocno cięty będzie.
Katkak 21:11, 22 mar 2016

AGDULA napisał(a)

W sumie racja, jesli dziecko małe to nie ma co ryzykować. Też bym nie robiła. Teraz zrobisz ciurkadełko a potem połączysz z oczkiem gdy już Iga podrosnie A czas szybko leci, więc zanim skończysz inne prace ogrodowe to dziecko już będzie dorosłe

Fajnie, że mnie popierasz
Katkak 21:12, 22 mar 2016

Anusia napisał(a)
Niebieskie puszki z bratkami czaderskie!

Dzięki Aniu
Katkak 21:13, 22 mar 2016

Nallar napisał(a)
Niebieskości ciąg dalszy, ja też nie mogę patrzeć na te brązowe donice, chyba też wszystkie przemaluje. Makro super Ci wyszło.

Zachwycałam się Twoimi donicami tymi w domu i tymi na zewnątrz. A już ta kompozycja z cebulowymi i mchem mnie zachwyciła .
sylwia_slomc... 21:14, 22 mar 2016

na pewno fajnie skomponujesz ja ciągle czytam Twój wątek , ale teraz mam mniej czasu więc do zimy mi zejdzie Luknij na kapliczkę w świetle dziennym