Stipy szkoda Ile Ty masz tych magnolii?
Kasiu ja myślę, że stipa za wcześnie była pikowana bo widziałem, że w tym roku ledwo co wyszła i mnóstwo osób już pikowało, Ja pikuję dopiero jak mam kępeczki po kilkanaście źdzbełek i tak swoją drogą moja woła i pikowanie.
Jak zawsze podziwiam i podziwiam, wiosna widzę rozkwitła cudnie pozdrawiam miłego wieczoru
Kasiu! Pierwiosnki kandelabrowe! Moje marzenie! Podaj adres gdzie były. Na priv,
Kasiu a gdzie serwis z wymiana?... To ja swojego wyślę... Pierwiosnki śliczne
Po powrocie ze szkółki mąż mówi: "Kasia, słuchaj, Pani mówiła, że będzie miała magnolię z niebieskimi kwiatami! A może kupimy ją i posadzimy tam gdzie ma być oczko, a oczko wykopiemy kiedyś na środku?!" Podmienili mi ema, czy jak?
Sąsiadka ma niebieską magnolię od kilku lat.. wyższa ode mnie... ale kwiatów to ona nie ma.. były raz.. ja kupili. W tym roku są jakieś mikro pączki, ale obawiam się, że to pąki liściowe Jakiś nieudany wynalazek.. może to tylko ten egzemplarz. I z tym niebieskim to lekka przesada. Niebieski taki jak i niebieskie róże Forum nie chodzi, czasu nie mam...wiec skończyłam czytać na jednej stornie
Sprawdź dobrze, jeśli masz wątpliwość