Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:05, 12 kwi 2016

JoannaDe napisał(a)
Kasiu, macham wtorkowo żeby zaznaczyć ze zaglądam i czytam.

Hallo, fajnie że zagladasz. Jacteż jestem u Ciebie na bieżaco .
Milka 14:20, 12 kwi 2016

anka_ napisał(a)
No, mnie do magnolii nie ciągnie ale taką to nawet ja bym kupiła.

Aniu, no nie wierzę! Poza kwitnieniem, są też piękne
Milka 14:22, 12 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Po powrocie ze szkółki mąż mówi: "Kasia, słuchaj, Pani mówiła, że będzie miała magnolię z niebieskimi kwiatami! A może kupimy ją i posadzimy tam gdzie ma być oczko, a oczko wykopiemy kiedyś na środku?!"
Podmienili mi ema, czy jak?

Ha ha
dobre
Ta Blue Opal często kwitnie równocześnie z liśćmi, kwiat mało widoczny, niebieska na początku, potem normalna, odradzam i cena zbyt wygórowana.
Milka 14:27, 12 kwi 2016

Katkak napisał(a)
A ja dziś ułożyłam obwódkę z kostki i jestem z siebie dumna . Strasznie dużo pracy włożyłam w ogród przez ostatnie kilka lat. Wszystko robię sama, ogród się zmienia na lepsze, więc powody do dumy mam

Kasiu, wspaniałe zmiany, no taki kawał roboty sama odwaliłaś, podziwiam i jestem dumna z ciebie
Katkak 21:27, 12 kwi 2016

Milka napisał(a)

Kasiu, wspaniałe zmiany, no taki kawał roboty sama odwaliłaś, podziwiam i jestem dumna z ciebie

Dzięki Irenko. Cieszę się, że już mam kosteczkę wszędzie . A co do magnolii to nie zamierzam jej kupować, bo chyba u sąsiada musiałabym posadzić .
Milka 21:40, 12 kwi 2016

Namow sasiada
hanka_andrus 00:16, 13 kwi 2016

Kasiu, Ty jesteś wulkan nie Kobieta! Kostkę sama układasz, plany realizujesz szybciorem, a już to, że emuś się wyedukował w potrzebach ogrodowych niemałym sukcesem jest! Dziękuję za odwiedziny u mnie, chociaż kwiatowo jeszcze nie ma co pokazać.
Gratulacje przyjęte.
Katkak 06:18, 13 kwi 2016

Milka napisał(a)
Namow sasiada

Nie wiem Irenko. W zeszłym roku wycięli takiego cudnego świerka kłujacego . Zal jak nie wiem co, bonie dosc ze cudny był to jeszcze fajnie nas zasłaniał.
Katkak 06:24, 13 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu, Ty jesteś wulkan nie Kobieta! Kostkę sama układasz, plany realizujesz szybciorem, a już to, że emuś się wyedukował w potrzebach ogrodowych niemałym sukcesem jest! Dziękuję za odwiedziny u mnie, chociaż kwiatowo jeszcze nie ma co pokazać.
Gratulacje przyjęte. [/quote

Haniu praaca w ogrodzie mnie fieszy, a poza tym jest doskonałym sposobem na odstresowanie .

Emuś mnie zaskoczyl. Ale bywa tak, ze w szkólce cos Mu wpadnie w oko i kuPojemy. W zeszkym roku sprawił sobie buka Pourple Fountain .
06:48, 13 kwi 2016
podglądam ...może wolno ci idzie ...ale za 2 sezony będziesz już mieć pełne rabaty ...nie żałuj sobie pochwał ...możesz być z siebie dumna

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies