Za Igunią teraz nie nadążyszKasia mówisz, że ogródek mały , a on się ciągnie i ciągnie, że końca prawie nie widać
Piękne zdjęcia robisz cieszę się , że już za tydzień się zobaczymy ponownie Bo natrzaskasz takich fotek i u mnie, w życiu się nie nauczę tak pięknych kadrów robić
śliczne, młodziutkie listki róży William Shakespeare. Za niespełna tydzień dostanę moje 3 wyczekane różyczki
Bez koralowy Sutherland Gold. Maluch jeszcze, ale już go uwielbiam .
O tak, Igunia mnie dobrze teraz przećwiczy . Ogród jest długi, a wąski . Niby nie duży, a i tak nie wszystko ogarniam . Sylwuś ja też się strasznie cieszę na wizytę u Ciebie . Zdjęć narobię ile tylko chcesz, ale ludzi też musze pofocić, bo u Kasi same rośliny sfociłam . Zobacz tu:
fajnie wyglądają paprocie z takimi kuleczkami na końcach
Rabata z trawami niby pusta, ale nie pusta . Cisy musimy równo ciachnąć. https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/109/1090993/original.JPG[/img]
a to hosta wyhodowana własnoręcznie przeze mnie z zebranych nasion. Wysiałam je w zimie 2014r. Potem wylądowały w ogródku. Miałam ich sporo, ale porozdawałam. Teraz zostały mi dwie .
cudna żurawka od Łukasza . Jest zjawiskowa moim zdaniem, ten kolor jest niezwykły .