Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:56, 23 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Widać że dzieciaki radochę mają Kasiu nie wylazła mi serduszka od Ciebie Nie wiem co się stało.

Gosia nie przejmuj sie, do Sylwii Ci przywiozę. Mi jie wyszły te bordowe bodziszki i pysznogłówki. Nie wiem czemu. A i ostrózki też, amba wcięła .
Katkak 21:58, 23 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pierwszych dwóch clematisów u nas nie było , a trzeci mamy taki sam
W sumie też kupiłam trzy
Sąsiadów też dzisiaj wypatrzyłam Wojtek dumny , że im jego budka odpowiada

Sylwuś przed chwila Krzyś z zakupów wrófił i jeszcze dwa mi przywiózł . Wojtuś jest złota raczka .
malgorzata_s... 22:01, 23 kwi 2016

Kasiu napisz co byś chciała ? Może żurawek jakichś ci uskubię i zrobisz sadzonki? Może rojników? Albo ice dance ?
Katkak 22:03, 23 kwi 2016

kasiek napisał(a)
O - fajnie ramkę zrobiłaś - musze podpatrzyć! Dobrze żeś trochę trawnika zostawiła bo mają dzieci radochę A kadry faktycznie robisz cudowne, choć miedzy nami mówiąc - masz piekne nie tylko focie, ogród bardzo nabrał charakteru w ciągu ostatnich 2 lat, jest śliczny, mozesz byc dumna

Obiecałam sobie trawnika jie tykać póki dzieciom służy . Dzięki wielkie Kasiulka sa ciepłe słowa. Szczerze mówiac jestem bardzo dumna z tego co udało mi się zrobić, bo to moja ciężka praca. Mam świadomość mankamentów, ale kocha się przecież nie za coś, a mimo wszystko .
Katkak 22:06, 23 kwi 2016

Kasiu napisz co byś chciała ? Może żurawek jakichś ci uskubię i zrobisz sadzonki? Może rojników? Albo ice dance ?

Gosia Ice dance mi się rozrosły, żyrawki też, ale jakiegoś malusiego rojniczka przytulę. Gosiaczek tylko naprawdę odrobinkę, bo ja je w donicach mam i swietnie w nich zimuja. Ty mi powiedz co oprócz serduszki chcesz,śmiało .
malgorzata_s... 22:11, 23 kwi 2016

Ją już nic nie zmieszczę Zresztą jak przyjadę do Ciebie i coś wypatrzę to powiem. Ty jak będziesz u mnie to też uskubiesz co zechcesz
Flower1 22:15, 23 kwi 2016

Katkak napisał(a)
mój dzisiejszy zakup

niwaki po fryzjerze

Mi sie clematisy wszystkie zmarnowały, chyba nie mam ręki.Piękne mebelki ogrodowe
Katkak 22:51, 23 kwi 2016

Ją już nic nie zmieszczę Zresztą jak przyjadę do Ciebie i coś wypatrzę to powiem. Ty jak będziesz u mnie to też uskubiesz co zechcesz

Ale serduszka wlezie
Katkak 22:53, 23 kwi 2016

Flower1 napisał(a)

Mi sie clematisy wszystkie zmarnowały, chyba nie mam ręki.Piękne mebelki ogrodowe

Madzia mam nadzieję, że clematisy dadza rade. Mam już Stasika i niebieskiego abioła i ładnie rosna. Mebelki przede wszystkim niedrogie . pozdrawiam Madziu.
kasiek 22:55, 23 kwi 2016

ranu Kasiu zrób mi coś takiego - cudna to jest! Właśnie w takich kolorach na ścianie w drewnianym zakątku bym powiesiła

Super niwaki, bedzie szał jak zrobi się grubiutki!