Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:57, 23 kwi 2016

kasiek napisał(a)

ranu Kasiu zrób mi coś takiego - cudna to jest! Właśnie w takich kolorach na ścianie w drewnianym zakątku bym powiesiła

Super niwaki, bedzie szał jak zrobi się grubiutki!

Kasia nie ja ja robiłam niestety, dostałam. To jest wypalane.
Katkak 23:00, 23 kwi 2016

trzy białe tulipki już rozwinięte, czekam na kolejne

tu dobrze widać pąki glicynii na orzechu.

nie wiem czemu cała ta gałąź perukowca zrobiła się sucha. Co za cholera, wiecie? Uciachać ją chyba powinnam, tak?
kasiek 23:03, 23 kwi 2016

Jężeli pod skórką jest suche to trza wyciąć... Różnie bywa, mozesz podlać grzybobójczym na wszelki wypadek.
Byłam pewna że Ty zrobiłaś obrazek - wypalane mówisz? A myslałam że rodzaj kalkomani, ale nic, muszę znależć serwetkę podobną i zrobic decupage
Katkak 07:00, 24 kwi 2016

kasiek napisał(a)
Jężeli pod skórką jest suche to trza wyciąć... Różnie bywa, mozesz podlać grzybobójczym na wszelki wypadek.
Byłam pewna że Ty zrobiłaś obrazek - wypalane mówisz? A myslałam że rodzaj kalkomani, ale nic, muszę znależć serwetkę podobną i zrobic decupage

Zobaczymy co się da zrobić .
Kurczę, mam nadzieję, że nie padnie mi ten perukowiec. Fajnie dzieli mi przestrzeń w ogrodzie, zwłaszcza wtedy gdy ma liście. Wiele osób, które są u mnie pierwszy raz sądzi, że granica ogrodu to ten perukowiec właśnie , a tu niespodzianka .
Katkak 07:13, 24 kwi 2016

Miałam dziś w planie wymknąć się raniuśko do ogrodu z dużym kubkiem kawy i w spokoju podelektować się śpiewem ptaków i tym co rośnie, a tu zong - leje, leje i jeszcze raz leje .
Jeszcze kilka wczorajszych fotek.

różyczka od Zawitki - pięknie rośnie i moje hortki Vanilla Fraise wyhodowane z patyków
Nallar 10:43, 24 kwi 2016

Kasieńko, mam nadzieję że chora okaże się tylko jedna gałązka perukowca.
Powiedz mi, ta hortka to z patyczków z tegorocznego cięcia, jeśli tak to dla mnie jesteś mistrzynią, mnie z vanilką żadną się nie udało.
U nas pogoda do bani, i też nici z siedzenia w ogródku.
Katkak 10:49, 24 kwi 2016

Nallar napisał(a)
Kasieńko, mam nadzieję że chora okaże się tylko jedna gałązka perukowca.
Powiedz mi, ta hortka to z patyczków z tegorocznego cięcia, jeśli tak to dla mnie jesteś mistrzynią, mnie z vanilką żadną się nie udało.
U nas pogoda do bani, i też nici z siedzenia w ogródku.

Też mam taka nadzieję Ewciu. Tak,hortki ukorzenione z tegorocznego cięcia. Za to 3 limki pusciły małe korzonki i padły. Więc takim mistrzem nie jestem .
Pluszakowa 12:47, 24 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Miałam dziś w planie wymknąć się raniuśko do ogrodu z dużym kubkiem kawy i w spokoju podelektować się śpiewem ptaków i tym co rośnie, a tu zong - leje, leje i jeszcze raz leje .
Jeszcze kilka wczorajszych fotek.

różyczka od Zawitki - pięknie rośnie i moje hortki Vanilla Fraise wyhodowane z patyków

Hortensja taka duża z tegorocznych patyków? To chyba z moich nic nie będzie bo są dużo dużo mniejsze. Jakiś gigant. Gratuluje.
Katkak 13:29, 24 kwi 2016

Pluszakowa napisał(a)

Hortensja taka duża z tegorocznych patyków? To chyba z moich nic nie będzie bo są dużo dużo mniejsze. Jakiś gigant. Gratuluje.

Może krócej patyki cięłaś i dlatego.
malgorzata_s... 13:31, 24 kwi 2016

U mnie śnieg Kasiu po górach