Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:37, 26 kwi 2016

Urszulla napisał(a)

Fajne masz też dekoracje ogrodowe, te gadżety bardzo przyciągają wzrok. Obrazki też widziałam, ale to chyba do tego masz specjalną technikę

A boisko dla dzieci to zdecydowanie małe. U mnie jak kopią, a sobie pozwalają bo przecież to prawie zawodowcy to drżę o wszystko dookoła.

Dzięki Ula, to poidełko u Kapiasa kupiłam. Więcej miejsca dla dzieciaków nie wygospodaruję niestety, ale tuż za płotem mam przedszkole z placem zabaw i park, a kawałek dalej boisko szkolne i osiedlowy plac zabaw, więc damy radę . Serduszka okazała jest ładna tylko jakiś czas, koło lipca robi się brzydka, żółta i ją obcinam przy ziemi. A serduszka wspaniała jest fajna cały czas i ma fajne marchewkowate listeczki .
Madzenka 06:32, 27 kwi 2016

Lubie taki wiosenny "śnieg"
U mnie za chwilę śnieg wiśniowy
mira 08:54, 27 kwi 2016

Ale sie oszukalam tego śniegu a taki to może być tego rh myj żeby nie popalily, poidelko tez sobie takie kupi i dzieki za info o serduszkach wreszcie wiem
Lipiec masz wolny?

Pozd
Katkak 08:58, 27 kwi 2016

mira napisał(a)
Ale sie oszukalam tego śniegu a taki to może być tego rh myj żeby nie popalily, poidelko tez sobie takie kupi i dzieki za info o serduszkach wreszcie wiem
Lipiec masz wolny?

Pozd

Myję go Miruś na okragło. Jak chcesz serduszkę wspaniała to chętnie się podzielę. W sierpniu mam 2 tyg wolnego i tyle dorego w lecie.
Katkak 08:58, 27 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Lubie taki wiosenny "śnieg"
U mnie za chwilę śnieg wiśniowy

Ja taki też lubię, a prawdziwy także, ale tylko zima .
nicol21 12:16, 27 kwi 2016

Ale kolorowo u Ciebie!
Snieg taki to sympatyczny snieg!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Katkak 21:30, 27 kwi 2016

nicol21 napisał(a)
Ale kolorowo u Ciebie!
Snieg taki to sympatyczny snieg!

Taki śniegmoże być . Prawdziwemu mówimy stanowcze nie .
Katkak 21:31, 27 kwi 2016

Znowu straszliwie u mnie leje, aż szumi.
kasiek 22:42, 27 kwi 2016

U mnie też leje, ale akurat mi nie przeszkadza po tych przesadzeniach Jak się czujesz Kochana?
Katkak 22:44, 27 kwi 2016

kasiek napisał(a)
U mnie też leje, ale akurat mi nie przeszkadza po tych przesadzeniach Jak się czujesz Kochana?

Kasia w porównaniu do niedzieli czuję się jak nowo narodzona . Jest co raz lepiej, ale bez antybiotyku się nie obyło.