Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 06:28, 26 kwi 2016

kamila66 napisał(a)
Widzę, że gruszkowym śniegiem posypało
Grujecznik masz już w pełnym rozkwicie

Ten gruszkowy śnieg jest wszędzie, ale fajnie to wygląda, nawet tulipany są w białe kropki .
Katkak 06:29, 26 kwi 2016

jola54 napisał(a)
Kasieńko! i Ty chorujesz?....idź koniecznie do lekarza. Ja miałam postawioną diagnozę rok temu, a teraz wiesz już, czym to się dla mnie skończyło.
Jak Ty pięknie pokazujesz swój ogród!....a te ptaszki, po prostu zazdroszczę.U mnie są tylko wrony i gawrony ,które płoszą małe ptaszki,oraz 8 kotów sąsiadów....pozdrawiam

Joluś spokojnie, pójdę po leki i będzie ok. Ptaszki są przeurocze, ale zrobiły sobie ubikację nad jednym z moich rh i zdarza się, wcale nie rzadko, że muszę go myć . Cieszę się, że podoba Ci się to jak pokazuję ogród . Pozdrawiam Joluś i cieszę się, że wróciłaś do formy.
Iwk4 06:34, 26 kwi 2016

Kasiu, ale u ciebie bujnęło wszystko. Grusza już sypie kwieciem, u mnie w pąkach jeszcze.
Katkak 06:36, 26 kwi 2016

jolanka napisał(a)
Kiedy pokazałaś sójkę przypomniało mi się, że mam zdjęcia "odwiedzających" mnie stworzeń. Zobacz, a na pewno uśmiechniesz się, toż to ogród "z uśmiechem"

Zobaczyłam i uśmiechnęłam się od ucha do ucha .
Katkak 06:39, 26 kwi 2016

kasiek napisał(a)
Zdrowia Kasiula, chyba trochę się przepracowałaś.... Akurat pochorujesz w brzydkie dni i jak zrobi się ładnie to skoczysz do ogródka
Biały śnieg z gruszy wspaniały!

Kasia to chyba wina tej pogody w kratkę. Raz ciepło, raz zimno jak diabli i o chorobę nie trudno. W nocy był chyba lekki przymrozek, bo Krzyś rano drapał szybę, a teraz prześliczne słońce .
Katkak 06:40, 26 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, ale u ciebie bujnęło wszystko. Grusza już sypie kwieciem, u mnie w pąkach jeszcze.

To prawda Iwonko, jedno kończy kwitnąć, a drugie już goni. Nie sposób się do woli tym nacieszyć. Najchętniej nie wypuszczałabym aparatu z rąk .
Iwk4 06:56, 26 kwi 2016

To nie wypuszczaj. Ja tak miałam latem. Codziennie mnie mnóstwo rzeczy zaskakiwało. Bawiłam się w fotografa. Super zajęcie. Zatrzymane w kadrze dłużej cieszy.
Katkak 07:03, 26 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
To nie wypuszczaj. Ja tak miałam latem. Codziennie mnie mnóstwo rzeczy zaskakiwało. Bawiłam się w fotografa. Super zajęcie. Zatrzymane w kadrze dłużej cieszy.

To prawda. A wiosna ma jeszcze to do siebie, że jak coś wyrasta to nie zawsze wiem co to, bo nie zawsze pamiętam co posadziłam. I to też jest bardzo fajne, takie niespodzianki .
Urszulla 08:47, 26 kwi 2016

Kasiu, wreszcie do Ciebie dotarłam lubię jak wiosną w ogrodzie się dzieje. Przypomniałaś mi żebym się za serduszkami rozglądnęła, jakieś w fioletach albo bieli by mi się marzyły.Podobają mi się bo rosną w zwartej kępie. One chyba wieloletnie byliny, prawda. Grujecznik prześliczny już u Ciebie.
A ciachania się nie bój, na rośliny to działa jak na nas SPA.
Urszulla 09:11, 26 kwi 2016

Fajne masz też dekoracje ogrodowe, te gadżety bardzo przyciągają wzrok. Obrazki też widziałam, ale to chyba do tego masz specjalną technikę

A boisko dla dzieci to zdecydowanie małe. U mnie jak kopią, a sobie pozwalają bo przecież to prawie zawodowcy to drżę o wszystko dookoła.