Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:41, 05 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jak tam cienia nie ma to obawiam się że rybki nie dadzą rady. Roślinki wyłowimy u mnie. Jedno oczko zamknęłabym kamieniem z którego by ciurkała woda.

Gosia cień jest tylko troszkę później, bo zacienia szopa sąsiadów, ale zasłonić kamieniem mogę. Rybki dałam, bo nie chcę żeby komary się lęgły.
jolanka 21:58, 05 maj 2016

Kasia, mam pytanie. Czy rybki spełniają życzenia? Oj, miałabym ich trochę
Zobacz u mnie, to zrozumiesz haha. Życzeń mam trochę
sylwia_slomc... 22:06, 05 maj 2016

Kasia będzie w miarę czysto tylko rybek nie przekarmiać i raz na tydzień , albo dwa trochę wody zabrać i dolać świeżej, roślinki mogą być nawet typu moczarka kanadyjska, do kupienia w sklepie akwarystycznym , żeby azotany i azotyny z wody wyciągała i tlen rybkom produkowała i tyle jak się ustali równowaga biologiczna w wodzie to już potem problemów nie ma ......to takie nietypowe akwarium i tyle, mam w domu dwa to wiem co piszęA trzecie w ogrodzie ha ha
Katkak 22:29, 05 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia będzie w miarę czysto tylko rybek nie przekarmiać i raz na tydzień , albo dwa trochę wody zabrać i dolać świeżej, roślinki mogą być nawet typu moczarka kanadyjska, do kupienia w sklepie akwarystycznym , żeby azotany i azotyny z wody wyciągała i tlen rybkom produkowała i tyle jak się ustali równowaga biologiczna w wodzie to już potem problemów nie ma ......to takie nietypowe akwarium i tyle, mam w domu dwa to wiem co piszęA trzecie w ogrodzie ha ha

Dzięki Sylwus, a ta moczarkę w sklepie zoologiczno-akwarystycznym można kupić ? O roślinach wodnych nie wiem dosłownie nic, a jic, więc zdaję się na Ciebię .
sylwia_slomc... 09:15, 06 maj 2016

Kasia to jest roślina akwariowa, która w zbiornikach wodnych w naturze w Kanadzie występuje
W zwykłym zologicznym akwarystycznym kupisz, szybko rośnie i łatwo się dzieli można też inne rośliny adaptować do oczka bo tej wielkości oczko i tak jest sezonowe ze wzgl na głębokość, w zimie trzeba wodę spuścić, a na wiosnę start od nowa
sylwia_slomc... 09:15, 06 maj 2016

Nie wiem czemu zdublowało, ale ściskam mocno
Katkak 20:27, 06 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia to jest roślina akwariowa, która w zbiornikach wodnych w naturze w Kanadzie występuje
W zwykłym zologicznym akwarystycznym kupisz, szybko rośnie i łatwo się dzieli można też inne rośliny adaptować do oczka bo tej wielkości oczko i tak jest sezonowe ze wzgl na głębokość, w zimie trzeba wodę spuścić, a na wiosnę start od nowa

Dzięki Sylwuś i taż ściskam .
Katkak 20:31, 06 maj 2016

zakwitła glicynia

czas różaneczników. Fajny kolor pąków ma Percy Wiseman.

Alfred

Katkak 20:46, 06 maj 2016

Katkak 20:51, 06 maj 2016

młode listki bzu koralowego Sutherland Gold