Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Luki 21:21, 06 maj 2016

Jak słyszę siewki to mnie aż trzęsie mam setki werbeny, kocimiętek, jeżówek, już się cieszyłem, że stipa jednak nie wzeszła, a powoli na różance robi się trawniczek bardzo gęsty, jedyne co wzeszło ładnie i mnie cieszy to szałwia, równomiernie się rozrzuciła i ładnie zakwitnie już w tym sezonie
Pluszakowa 22:40, 06 maj 2016

Hortensji zazdroszczę masz juz giganty trudno uwierzyć że jeszcze niedawno były to tylko patyczki.
zbigniew_gazda 08:35, 07 maj 2016

Kasiu przybiegłem prosto od Hani. Oj cieplej u Ciebie niż u nas. Rododendrony startują i widzę pąki na azalii. A że ML już takie duże?
Katkak 08:49, 07 maj 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Kasiu przybiegłem prosto od Hani. Oj cieplej u Ciebie niż u nas. Rododendrony startują i widzę pąki na azalii. A że ML już takie duże?

Witaj Zbysiu, miło mo gościć kolegę z Podkarpacia . Ml rosna u mnie dość dobrze i te, które sa na zdjęciu, mam z podziału moich Ml. Cieszę się,że rododendrony nie kwitna wszystkie na raz, bo będę się mogła dłużej nimi nacieszyć .
Katkak 08:50, 07 maj 2016

Pluszakowa napisał(a)
Hortensji zazdroszczę masz juz giganty trudno uwierzyć że jeszcze niedawno były to tylko patyczki.

Ladnie rosna, fakt, ale do gigantów im jeszcze sporo .
Katkak 08:52, 07 maj 2016

Luki napisał(a)
Jak słyszę siewki to mnie aż trzęsie mam setki werbeny, kocimiętek, jeżówek, już się cieszyłem, że stipa jednak nie wzeszła, a powoli na różance robi się trawniczek bardzo gęsty, jedyne co wzeszło ładnie i mnie cieszy to szałwia, równomiernie się rozrzuciła i ładnie zakwitnie już w tym sezonie

A podobno od przybytku głowa nie boli Ja się cieszę z moich siewek i nie obraziłabym się gdyby było ich więcej .
Katkak 08:53, 07 maj 2016

Agania napisał(a)

Iga po dotknięciu czyni cuda, rośnie ci ogrodniczka z sercem...kolejność zdjęć tylko pomyliłaś

Nie do końca Aganiu, Iga obrywa mu liście .
sylwia_slomc... 08:53, 07 maj 2016

Kasia ma po prostu Zielone Ręce
Flower1 08:54, 07 maj 2016

Katkak napisał(a)
Wymarzony Glauca Globosa

perukowiec w tym roku nie ma lekkiego życia, ale chyba da radę. Puszcza takie malutkie pączusie po tym drastycznym ogoleniu. Iga mu nie pomaga

Widze ze dotrzymałaś słowa i kupiłaś Glauca ,ja jestem z niej bardzo zadowolona.Jest praktycznie bezobsługowa i rośnie jak na drożdżach podlewam od czasu do czasu jak mam ochote Ale ten grujecznik ma super listki.
Katkak 08:54, 07 maj 2016

Kasya napisał(a)

ML widze ze rosna ?? u mnie zaden z 15 szt (

Nie do wiary. U mnie rosna bezproblemowo.