Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:26, 19 sie 2016

Milka napisał(a)

Nowa pergola
a na rabatach busz, jak ci to porosło, slicznie i ciekawie jednocześnie
Za radę odnośnie motylków dziękuję, masz rację, trzeba je w różne strony ustawić
Nadrabiam forum, zaległości ogromne, czasu mi brak, więc na razie latam u was, a jest tego, że hej

Dzięki Irenko. Cieszę się, że rada się przydała. Buziak.
Katkak 07:27, 19 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, dziś natknęłam się na Elfy. A że to jest twoja bajka, podsyłam ci inspirację. Reszta na pv
Buziaki
https://pl.pinterest.com/pin/529876712391230712/

Super Iwonko, dzięki wielkie .
chojna 08:16, 21 sie 2016

Siedzę z kawką na tarasie i odwiedzam moje ulubione wątki i nadrabiam zaległości. Na kawkę zapraszam serdecznie.

Ale Ci Kasiu wszystko pięknie porosło. Kocham takie zarośnięte ogrody
Piękne ryby, marzy mi się oczko. Jak dzieci podrosną i zlikwiduję trampolinę zrobimy oczko. Jak chronisz dzieci przed wodą, bo też masz małe z tego co mi się wydaje.

Pergola piękna, obsadzisz ją różą? Wygląda jak wejście do tej bajki. Sami robiliście czy kupiona? Możesz mi dać namiary na PW?

Ja mam w planach pergolę i na niej glicynię, ale nie wiem czy glicynia nie potrzebuje większe płaszczycny jako podpory.
U mnie też sie dzieje w tym sezonie. Zapraszam do podglądania.
Patrząc na Twój ogród muszę pomyśleć o dzbanie.

Mało piszę, bo jestem tak styrana, że nie daję rady włączyć kompa.
Em się buntuje, bo żony brak, matki brak i tylko rośliny i kostka brukowa mi w głowie
Katkak 11:07, 21 sie 2016

Olus.miło.mi,że zaglądasz. Co do oczkato jest póki co bardzo prowizoryczne, dwie duże donice wkopane w ziemie. Nawet jakkby dziecko tam weszlo to najwyzej by się pomoczylo. Teraz tak bardzo zaroslo, ze prawke nie widac, zew to oczko. IGa, moja dwuletnia corcia woli bawic się przy ciurkadelku. Przeklada. W nim kamienie i się chlapie. Z większym oczkiem tez jeszczze zaczekam dla spokojnosci . O pergoli odpisalam na priv. Glicynia ma bardzo silne pędy i obawiam się, ze taką pergole polamie z czasem.wiem, bo mam i wiem co potrafi. Na mojej będzie róża.buziaki i milej niedzieli .
sylwia_slomc... 13:47, 21 sie 2016

Kasia choć zobacz przygodę z ptaszkiem
Urszulla 16:22, 21 sie 2016

Kasiu macham
Katkak 17:04, 21 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia choć zobacz przygodę z ptaszkiem

Byłam i widziałam, słodki.
Katkak 17:04, 21 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Kasiu macham

Hallo.
kasiek 19:24, 21 sie 2016

oj brakuje Cie na wątku z nowymi fociami U mnie róże też choruja - taki rok się nie przejmuj. A z rybciami faktycznie zimą jest trochę zachodu - musisz sobie wiadro sprawić lub akwarium Pozdrawiam i życzę pięknej pogody!
sylwia_slomc... 19:33, 21 sie 2016

Ale za to jak się pojawi to będzie wejście smoka Pewnie kamoli i korzeni przytarga , że nas skręcać będzie jakie cuda z nich poczyni