Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:39, 15 sie 2016

Katkak 17:44, 15 sie 2016

Katkak 17:51, 15 sie 2016

Urszulla 19:28, 15 sie 2016

Śliczne fotki dziś wstawiłaś różyczki nas zachwycają Ja swoje będę jeszcze pokazywać może za tydzień bo mnóstwo pąków.A narazie oglądam jakie u innych kwitną.

Drzew Ci zazdroszczę, miałam w tym roku kupować ale jakoś mi wszystko w poprzek moich planów stanęło
Katkak 20:29, 15 sie 2016

Uleńko jeszcze posadzisz drzewa, nie martw się. Róże zachwycają, ale też bywają irytujące. Tak wygląda moja Ascot . Obraz nędzy i rozpaczy. Czarna plamistość ją zeżarła, w dodatku chyba rosła w zbyt zacienionym miejscu. Przesadziłam ją. Plamistości niestety nawet chemia się nie ima. Dodatkowo gnojówką ze skrzypu podlewam. Wypuściła młode listki. Może przeżyje.

Gabriela 20:53, 15 sie 2016

Podziwiałam bujne rabaty i nową pergolę. I rozbitą kulkę - w Twoim ogrodie nic się nie marnuje. Kiedyś widziałam taki pomysł z rozbitą donicą z terakoty i rozchodnikami w niej. Na razie mam tylko rozbitą donicę....

Takie coś, zupełnie jak u Ciebie:

LenaMagda 20:54, 15 sie 2016

Kasia czaderko wszystko porosło rybki pewnie są atrakcją dla dzieci.
Trawy superowe, co to za trawa w środku?

Katkak 20:57, 15 sie 2016

Gabriela napisał(a)
Podziwiałam bujne rabaty i nową pergolę. I rozbitą kulkę - w Twoim ogrodie nic się nie marnuje. Kiedyś widziałam taki pomysł z rozbitą donicą z terakoty i rozchodnikami w niej. Na razie mam tylko rozbitą donicę....

Takie coś, zupełnie jak u Ciebie:

Gabrysia, ale super. Świetna inspiracja, dziękuję. Przypomniałaś mi, że miałam gdzieś w piwnicy wielki, rozbity dzban od kuzynki i mogłabym go w ten sposób wykorzystać. O ile em mi go nie posprzątał . Od kiedy się przekonałam, że rojniki zimują w donicach na zewnątrz to chciałabym je mieć choć gdzie . Fajnie, że zaglądasz .
Katkak 20:59, 15 sie 2016

LenaMagda napisał(a)
Kasia czaderko wszystko porosło rybki pewnie są atrakcją dla dzieci.
Trawy superowe, co to za trawa w środku?

Rybki są największą atrakcją dla mnie i dla ema . Ta trawa to taka wielka rozplenica, ale nie wiem jaka odmiana. Kupiona jako maluszek dwa lata temu .
sylwia_slomc... 21:09, 15 sie 2016

Piękny bujny ogród Oczko ci zarosło roślinkami tak jak i moje, teraz jak ktoś przychodzi i chce zobaczyć to albo tabliczkę odczyta, albo pyta gdzie ono