Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa777 09:30, 08 paź 2016

Katkak napisał(a)

Cieszy mnie niezmiernie, że jeszcze udaje mi się Was zaskakiwać . Ewcia Ty takie drewienka masz na wyciągnięcie ręki . Jak ja Ci tego zazdroszczę . Tęskno mi za Wami.

Kasiu, to może jakiś wyjazd na ferie zaplanujemy? Nam też tęskno za Wami
Ewa777 10:30, 08 paź 2016

Katkak napisał(a)

okazuje się, że do zjedzenia jogurtu łyżeczka jest zbędna

Zrób zdjęcie w przybliżeniu tego poidełka, bo chciałabym z bliska mi się przyjrzeć
Igunia bardzo słodka w tym jogurcie
sylwia_slomc... 11:04, 08 paź 2016

Kasiu niech ptaszkom dobrze służy , atam gdzie mówiłam ulepisz i dokleisz ptaszka i będzie super Wpasowało się u Ciebie idealnieBardzo się cieszę, a dziewczynom zrobię za rok jak znowu słoneczniki urosną
kasiek 20:04, 08 paź 2016

No to Igunię jutro usciskam Filip pewnie też już niecierpliwy?
Winoblusz piekny, będziemy widzieć gdzie się ztrzymać Rodkiem sie nie martw, miniaturowe pieknie się barwią na jesień. Derenia na pniu mam ja - i to sporego, cyknę fotkę to Ci pokaże. Borówki tez kocham za ten kolor A poidełko - cud-miód
Katkak 20:11, 08 paź 2016

kasiek napisał(a)
No to Igunię jutro usciskam Filip pewnie też już niecierpliwy?
Winoblusz piekny, będziemy widzieć gdzie się ztrzymać Rodkiem sie nie martw, miniaturowe pieknie się barwią na jesień. Derenia na pniu mam ja - i to sporego, cyknę fotkę to Ci pokaże. Borówki tez kocham za ten kolor A poidełko - cud-miód

Kochana, Filip już się doczekać nie może . Zresztą ja też . Gdzie masz tego derenia, że nie wypatrzyłam? Czy to ten na rabacie Oliwki?
Katkak 20:22, 08 paź 2016

Ewa777 napisał(a)

Zrób zdjęcie w przybliżeniu tego poidełka, bo chciałabym z bliska mi się przyjrzeć
Igunia bardzo słodka w tym jogurcie

Ewuniu proszę uprzejmie

Cudowne, prawda?
Ewunia na ferie nie wiem czy się wyrwiemy, bo wolnego mieć nie będę, ale zapraszamy do nas .
Katkak 20:23, 08 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu niech ptaszkom dobrze służy , atam gdzie mówiłam ulepisz i dokleisz ptaszka i będzie super Wpasowało się u Ciebie idealnieBardzo się cieszę, a dziewczynom zrobię za rok jak znowu słoneczniki urosną

Sylwia dla mnie jesteś geniuszem . Ono jest prze-pię-kne
Katkak 20:24, 08 paź 2016

kamila66 napisał(a)
Pięknie winobluszcz wygląda ale śmieciuch z niego straszny, przy tych wiatrach co były to miałam wieczny sajgon przed drzwiami wejściowym, u mnie rośnie na słupie

E tam KAmiś, jakbym myślała w ten sposób o roślinach to połowy bym nie miała u siebie .
Katkak 20:24, 08 paź 2016

jona napisał(a)

Winobluszcz niewinny tylko jak jest młody. Potem rośnie jak szalony i człowiek pozbywa się skrupułów w sprawie cięcia. U siebie tnę co jakieś 3 tygodnie, ale też rośnie inaczej. No i trzeba pilnować, żeby nie zabrał dla siebie całej rabaty

Asiu też go haratam bezlitośnie - ten, który mam za tujami .
Katkak 20:27, 08 paź 2016

Ta roślinka to biedronkowy powojnik, a takie owocki dziś na nim znalazłam. Tak ma być???

owocki wiciokrzewu

MW