Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:31, 12 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Wszystko pięknie się przebarwiło. Masz mnóstwo kolorów u siebie. Cudnie

Dzięki Aniu, teraz zrobiło się biało.
Katkak 18:32, 12 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Cudowne widoki
Też dziś troszkę popracowałam, u mnie bez śniegu.
Berberysy jesienią zachwycają

A u mnie coraz bardziej biało.
kasiek 20:04, 12 lis 2016

Kasiula - u mnie biało więc za Twoją rada po ciemku pobiegłam i miskanty i rozplenice powiązałam Dobrze że razem tylko ich 4 było
Katkak 20:05, 12 lis 2016

U mnie też bialo i zaraz lecę z Krzychem grubasy związać, bo dopiero z pracy wrocil. Sypie bardzo obficie.
20:54, 12 lis 2016
Katkak napisał(a)
Justyś chciałaś wiedzieć jakie tulipany sadziłam:
tulipan Burgundy,
Groenland,
tupipan papuzi Exotic Parrot,
papuzi Blue Parrot,
Queen of night,
Van Eijk,
White Dream,
White wings.
Oprócz tulipanów jeszcze czosnek włochaty i szachownica Uva Vulpis - Lisie Grono. Jeszcze trochę krokusów kupionych na wagę w markecie i śnieżniki i przebiśniegi z Biedry.

fajnie całkowicie inne niż moje )) lubie te listy bo wiosna sobie mozna popatrzeć na inne tulipany ...a w necie to sama wiesz że foty niektóre sa przekłamane

mam tylko Queen of nigth juz nie kupuje ciemnych bo nie widzę przez okno i to samo z tą szachownica ....u mnie wyginęła ...ale trzeba się nad nia pochylać ..bo tez ledwo ja widać.
Katkak 21:04, 12 lis 2016

eee_taam napisał(a)

fajnie całkowicie inne niż moje )) lubie te listy bo wiosna sobie mozna popatrzeć na inne tulipany ...a w necie to sama wiesz że foty niektóre sa przekłamane

mam tylko Queen of nigth juz nie kupuje ciemnych bo nie widzę przez okno i to samo z tą szachownica ....u mnie wyginęła ...ale trzeba się nad nia pochylać ..bo tez ledwo ja widać.

Justyś kupowałam niedawno, więc szału z wyborem nie było, bo już mocno przebrane. Ta szachownica tak jakoś pod sosny mi pasiła.
elzbieta_g 21:05, 12 lis 2016

fajnie trawki powiązane , ja swoich jeszcze nie zdążyłam ujarzmić u mnie tulipany Queen of nigth w pierwszym roku były cudne a w tym czyli... drugim ,,, zakwitły ze dwa i to mizernie. oby u ciebie było inaczej,,, może im moja glina nie pasi buziaki
Katkak 21:06, 12 lis 2016

elzbieta_g napisał(a)
fajnie trawki powiązane , ja swoich jeszcze nie zdążyłam ujarzmić u mnie tulipany Queen of nigth w pierwszym roku były cudne a w tym czyli... drugim ,,, zakwitły ze dwa i to mizernie. oby u ciebie było inaczej,,, może im moja glina nie pasi buziaki

Eluś masz śnieg? U nas biało.
elzbieta_g 21:08, 12 lis 2016

Katkak napisał(a)

Eluś masz śnieg? U nas biało.

coś zaczęło białego prószyć
Bogdzia 22:18, 12 lis 2016

Zakokardkowane trawki świetnie wyglądaja.Co do klejenia lustra to w nastepny wtorek ma byc +10stopni , może sie uda choc ja bym poczekała do wiosny bo po co Ci lustro w zimie , moze pęknąc albo sie odkleic, lepiej to wiosna zrobic.