Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Rumianka 22:09, 13 gru 2016

Kasiu, ozdoby bardzo pomysłowe...a jeżeli chodzi o mahonię, to obrywam spore czubki ok. 30cm i bezpośrednio wsadzam do ziemi nawet jeszcze teraz...100% ukorzenienia, naprawdę...
Katkak 22:16, 13 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No i widzisz ile się w nim zmieściło
Co to za roślina blisko ogrodzenia przed korzeniem taka zielona jakby języki....paproć???

Tak, to paproc.
Katkak 22:20, 13 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
A czemu himalajka padła??? I co się z piaskowcem działo, że tylko jeden sezon byłaś zadowolona?
Masz jeszcze tą trzykrotkę co rosła pod orzechem? myślę o takiej nad oczkiem koło gunnery
Ale miło jest powspominać jak było i jak szybko się zmieniło, a Jaki Filipek był malutki

Sylwus nie wiem czemu padła. Zaczęły jej brazowiec igly coraaz bardziej, az zdechla. Nieopodal z.himlajka stało się to samo. Piaskpwiec teraz jest bury, ale dla mnie ok. On po prostu bardziej na elewacje i ogrodzenia się nadaje niż na podłoże.
Katkak 22:21, 13 gru 2016

Rumianka napisał(a)
Kasiu, ozdoby bardzo pomysłowe...a jeżeli chodzi o mahonię, to obrywam spore czubki ok. 30cm i bezpośrednio wsadzam do ziemi nawet jeszcze teraz...100% ukorzenienia, naprawdę...

No proszę, nie miałam pojecia .
Katkak 22:24, 13 gru 2016

bartek_luberda napisał(a)
Co tu się dzieje moja Lenka dzisiaj chciała takie bałwanki a w tygodniu oglądałam taki filmik jak się robi obraz z potłuczonego lustra

Dwa lata temu kupilam takie same nazwijmy to szkielety balwankow. Dokleilismy oczy, guziki, noski z modeliny i kapelutki i gotowe
Nallar 17:17, 14 gru 2016

Prezenty urocze....Takie poidełko mogłabym też dostać.
Przystojniaki w balii czekają na śnieg, a moje jeszcze w rozsypce.
sylwia_slomc... 19:53, 14 gru 2016

Katkak napisał(a)

Sylwus nie wiem czemu padła. Zaczęły jej brazowiec igly coraaz bardziej, az zdechla. Nieopodal z.himlajka stało się to samo. Piaskpwiec teraz jest bury, ale dla mnie ok. On po prostu bardziej na elewacje i ogrodzenia się nadaje niż na podłoże.

Kurcze blade a ja himalajkę jako soliter dałam przed mostkiem.....mam nadzieję, że jej spasuje miejsce , bo sąsiadka ma piękną i bardzo mi wpadła w oko.
Mam nadzieję, że moje piaskowce co w lasku będą porosną sobie pięknie mchem.
Mnie się ta podłoga z kamienia u Ciebie bardzo podobała
kasiek 20:29, 14 gru 2016

no co do mahoni to padłam - naprawdę jest tak łatwo ukorzenić? to tez spróbuje ! himajajki szkoda bo piekna, ale bywa kaprysna, może ją coś trafiło... Bałwanki cudowne, Daria przyniosła bałwanka ze skarpet z kiermaszu
malgorzata_s... 10:41, 15 gru 2016

Zaglądam w poszukiwaniu energii i natchnienia
Katkak 18:03, 15 gru 2016