Halinko te jeżówki nie produkują nasionek niestety. NAzywają się Blackberry Tuffet. Cudne są i gorąco poleca. Napiszę Ci na PW gdzie kupiłam. Są dość wysokie.
Też nie miałam dopiero jak eM ujawnił ich istnienie to zastosowałam, szkło do wylewek , a folia w płynie malowałam balię i słupki ogrodzeniowe - części, które poszły w ziemię....mam nadzieję, że dzięki temu dłużej nam posłużą
Fantastycznie ozdobiłaś ogród na święta - te karmniki z filiżanek, jabłuszka, kolby kukurydzy, świetne i pożyteczne i dobrze wyglądające, czyli idealnie.
Widziałam też lustro z kawałków, ale masz pomysły. Zawsze mi się podobały blaty stołów z kawałeczków ceramiki, ale ani odwagi, ani czasu.
Kasia widziałam u Sylwii, że oglądasz ptasią strefę. Ja ze swej strony polecam Ci też audycję w Radiu Gdańsk. Słucham tam też audycji o ogrodach, do tej ptasiej podaję link-można każdej odsłuchać online: Ptasie radio Gdańsk
Dzięki Gabrysiu, milutko się takie słowa czyta . Patrz jak kukurydza wydziubana . Zrobiliśmy z synkiem jeszcze jeden karmnik, taki zwyczajny, ze wszelakich resztek znalezionych w domu i ogrodzie .
daszek jeszcze będzie wykończony ciut inaczej . Wiedziałam, że ta kręcona gałązka leszczyny się przyda . No i moje ulubione nadmorskie patyczki .