Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:04, 30 gru 2016

Urszulla napisał(a)
Zmiany zaskakujące. Szybko u Ciebie wszystko rośnie. Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok.

Najlepszego Ulka
Katkak 19:06, 30 gru 2016

zawitka napisał(a)
Kasia --pokazywałaś jeżówki u Kasi/Ogród złudzeń /czy masz może nasiona .Jak masz to pliss!!! Są niskie ekstra?????

Stołówkę urządziłaś luks

Halinko te jeżówki nie produkują nasionek niestety. NAzywają się Blackberry Tuffet. Cudne są i gorąco poleca. Napiszę Ci na PW gdzie kupiłam. Są dość wysokie.
Katkak 19:07, 30 gru 2016

Karol99 napisał(a)
Ale ta rabatka podrosła Super.

To prawda, sama jestem w szoku. Na co dzień się tego nie widzi. Dopiero na zdjęciach można zauważyć .
Katkak 19:08, 30 gru 2016

Słomcia same ciekawości zapodałaś. Nie miałam pojęcia o istnieniu takich specyfików.
sylwia_slomc... 20:22, 30 gru 2016

Też nie miałam dopiero jak eM ujawnił ich istnienie to zastosowałam, szkło do wylewek , a folia w płynie malowałam balię i słupki ogrodzeniowe - części, które poszły w ziemię....mam nadzieję, że dzięki temu dłużej nam posłużą
Gabriela 20:37, 30 gru 2016

Fantastycznie ozdobiłaś ogród na święta - te karmniki z filiżanek, jabłuszka, kolby kukurydzy, świetne i pożyteczne i dobrze wyglądające, czyli idealnie.
Widziałam też lustro z kawałków, ale masz pomysły. Zawsze mi się podobały blaty stołów z kawałeczków ceramiki, ale ani odwagi, ani czasu.
AgataBC 12:29, 01 sty 2017

Kasia widziałam u Sylwii, że oglądasz ptasią strefę. Ja ze swej strony polecam Ci też audycję w Radiu Gdańsk. Słucham tam też audycji o ogrodach, do tej ptasiej podaję link-można każdej odsłuchać online:
Ptasie radio Gdańsk
sylwia_slomc... 13:44, 01 sty 2017

Kasieńka zapraszam na fotki z czasów zanim mój ogród zaczął powstawać, czyli co było nim dostaliśmy we władanie
Katkak 19:14, 01 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Fantastycznie ozdobiłaś ogród na święta - te karmniki z filiżanek, jabłuszka, kolby kukurydzy, świetne i pożyteczne i dobrze wyglądające, czyli idealnie.
Widziałam też lustro z kawałków, ale masz pomysły. Zawsze mi się podobały blaty stołów z kawałeczków ceramiki, ale ani odwagi, ani czasu.

Dzięki Gabrysiu, milutko się takie słowa czyta . Patrz jak kukurydza wydziubana . Zrobiliśmy z synkiem jeszcze jeden karmnik, taki zwyczajny, ze wszelakich resztek znalezionych w domu i ogrodzie .

daszek jeszcze będzie wykończony ciut inaczej . Wiedziałam, że ta kręcona gałązka leszczyny się przyda . No i moje ulubione nadmorskie patyczki .
Katkak 19:18, 01 sty 2017

jakieś tam ogródkowe obrazki, szczerze mówiąc też z okna trzaśnięte