Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:00, 12 mar 2017

wiele osób uważa, że kwiaty ciemiernika cuchnącego są niepozorne. A dla mnie są przepiękne . Cudnie odcinają się soczystą zielenią na tle ciemnych liści

i nawet lokator jest

od rodziców z piwnicy przytargałam takie długie i płytkie szufladki na domki dla owadów. nadadzą się?
pasjonatkaam... 21:03, 12 mar 2017

KAsia Ty się nie nudziszja też się wreszcie budzę z zimowego snu.Zakupiłam dziś farby,papiery scierne ,pędzle do donic i bukszpanyZawsze się przydadzą
Ewa777 21:10, 12 mar 2017

Ładny masz widok z kącika kawowego Chyba jesteś pierwsza z kawą na ogodzie w tym sezonie
Katkak 21:14, 12 mar 2017

Ewa777 napisał(a)
Ładny masz widok z kącika kawowego Chyba jesteś pierwsza z kawą na ogodzie w tym sezonie

Ewcia to nie moja pierwsza kawa w ogrodzie w tym sezonie
Katkak 21:15, 12 mar 2017

pasjonatkaamatorka napisał(a)
KAsia Ty się nie nudziszja też się wreszcie budzę z zimowego snu.Zakupiłam dziś farby,papiery scierne ,pędzle do donic i bukszpanyZawsze się przydadzą

niecierpię nudy
abiko 21:39, 12 mar 2017

Kasia fantastyczna ta altana! I miejsce dla niej też dobre, bo masz fajny zakątek, tam nikt Cię nie znajdzie
Ale faktycznie weź ją pomaluj na jeden kolor Chociaż te dechy u góry miałam się nie czepaić lustra przecież..

Aaaaa i mam dla Ciebie prezent, zamiast ten paskudnej, z premedytacją to piszę donicy plastikowej
Mam cudną drewnianą donicę, dużą dla Ciebie. Nie wiedzialam co z nią zrobić, bo do mnie nie pasuje.. właśnie zostałaś jej szczęśliwą właścicielką. Jutro cyknę ci fotkę Będzie Ci pasować do altany.. zobaczysz

Aaaaa2 zauroczyły mnie bratki w gnieździe. Tak to tylko u Ciebie
Katkak 22:10, 12 mar 2017

abiko napisał(a)
Kasia fantastyczna ta altana! I miejsce dla niej też dobre, bo masz fajny zakątek, tam nikt Cię nie znajdzie
Ale faktycznie weź ją pomaluj na jeden kolor Chociaż te dechy u góry miałam się nie czepaić lustra przecież..

Aaaaa i mam dla Ciebie prezent, zamiast ten paskudnej, z premedytacją to piszę donicy plastikowej
Mam cudną drewnianą donicę, dużą dla Ciebie. Nie wiedzialam co z nią zrobić, bo do mnie nie pasuje.. właśnie zostałaś jej szczęśliwą właścicielką. Jutro cyknę ci fotkę Będzie Ci pasować do altany.. zobaczysz

Aaaaa2 zauroczyły mnie bratki w gnieździe. Tak to tylko u Ciebie

Agus cieszę się bardzo że nową właścicielką donicy zostalam, ale gdzieś Ty jakąś plastikową dojrzała? To są ceramiczne .
sylwia_slomc... 22:13, 12 mar 2017

Cudny widoczek z altanki w sezonie będzie , a i teraz jest całkiem fajny
Rób te domki dla owadów bo super te półeczki O i widzę , że Aga się już postarała o prezent....Muszę też pomyśleć
Kasieńka w takim kształcie donicy to nie mam , ale mam te moje brązowe....wiesz takie dawno wypalane co w warzywnik na drabince stoją, to sobie wybierzesz
sylwia_slomc... 22:14, 12 mar 2017

Katkak napisał(a)

Agus cieszę się bardzo że nową właścicielką donicy zostalam, ale gdzieś Ty jakąś plastikową dojrzała? To są ceramiczne .

Pewnie Aga ma na myśli tą podłużna co wcześniej pokazywałaś. Tę brązową
mira 22:20, 12 mar 2017

Kasia u nas gabaryty są 30 marca dziś byłam na starociach i 3 doniczki się przylepiły drogo zapłaciłam za nie 24 zl, będzie na bratki

pozdrawiam