Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ogrodula 10:22, 30 mar 2017

Czasem mi się śni ,że ktoś mi namiot rozłożył w ogródku ,albo koparka wjechała horrror rano nie mogę dojść do siebie.
Katkak 19:39, 30 mar 2017

Takie fajowe lampeczki solarne dziś kupilam, tylko nie wszystkie zdążyły się naładować.
Katkak 21:01, 30 mar 2017

abiko napisał(a)
Już magnolia Ci kwitnie.? Mam wrażenie, że w tym roku wiosna startuje w falstarcie w porównaniu do ubiegłej.
Chociaż dziś widziałam gwiaździstą zaczynającą kwitnienie.
Tutaj dopiero forsycje zakwitły pełną parą. Ale faktycznie widać, że 3 dni ciepła i woda zrobiła swoje.

Widać, widać Aguś, wszystko się rwie do życia .
Katkak 21:02, 30 mar 2017

ogrodula napisał(a)
Czasem mi się śni ,że ktoś mi namiot rozłożył w ogródku ,albo koparka wjechała horrror rano nie mogę dojść do siebie.

Czyli jednak Młody miał rację . Są takie horrory .
Nallar 21:06, 30 mar 2017

Katkak napisał(a)

Mówiłas Ewciu i miałaś rację. A te cudne patyki wykorzystujesz do czegoś, czy wyrzucasz?

Wyrzucam Kasiu, nie byłabym w stanie ich wszystkich wykorzystać.
eMuś wywozi je do kontenera na odpady zielone.
kasiek 06:53, 31 mar 2017

Magnolia Susan Ci wystartowała ? No to jestem w szoku bo u mnie dopiero gwiazdeczka a susanka jeszcze śpi....
Sliczności wiosenne - lubie tą pore wszystko sie rwie do życia! Wianek czaderski - przypomniałaś mi o sianiu rzeżuchy
asiak 10:08, 31 mar 2017

U nas dzisiaj deszczowo, ale ciepło. Cieszę się z ciepełka i z deszczu w sumie też, bo ja w pracy
Ślicznie będzie, jak rzeżucha wzejdzie ww skorupkach
sylwia_slomc... 10:56, 31 mar 2017

Katkak napisał(a)
Powiem Wam fajny numer. Pyta mnie kiedyś syn co to jest horror. Więc odpowiadam, że horror to taki film, gdzie są jakieś rzeczy, zjawy, historie, które budzą grozę i których się boimy. A On na to jakie rzeczy. Mówię, że np. duchy, wampiry itp. A Filip na to: Mamo, a dla Ciebie nie byłoby horrorem jakby Ci roślinki zdechły? Rozgryzł mnie ;

horror dla większości obecnych na forum....nowy typ horroru - ogrodniczy
Dobre, Filipek wymiata
Urszulla 19:30, 31 mar 2017

Katkak napisał(a)

moje pelaśki z sadzonek

Trochę za bardzo pozwolilas wyrosnąć pelargoniom. Jak je w połowie utniesz to ci się rozkrzewia na szerokość. Ja czubki urywam jak mają te 7cm. Z doświadczenia mojej mamy.
Katkak 19:47, 31 mar 2017

Urszulla napisał(a)

Trochę za bardzo pozwolilas wyrosnąć pelargoniom. Jak je w połowie utniesz to ci się rozkrzewia na szerokość. Ja czubki urywam jak mają te 7cm. Z doświadczenia mojej mamy.

Ok Ulcia, to utnę.