Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 09:33, 29 mar 2017

Utyralas sie, ale widac, ze okna umyte No i porzadek na rabacie tez widac od razu
Ta rozyczka od kolezanki ladny ma kolor. Oby sie pozbierala
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 11:03, 29 mar 2017

Kasia bratki między konarami wyglądają cudownie
No wycięcie tych miskantów to nie lada wyczyn, ja swojego jeszcze nie ruszyłam
Milka 11:58, 29 mar 2017

Toś się napracowała, ale frajda była i śmiech
Ewa777 19:38, 29 mar 2017

Porządki już wszędzie - i okna i na rabatach Zostaję dlaeko w tyle za Tobą Nie dogonię Krokusy nazywają się Barr's Purple Bogdzia ma rację. Znalazłam zdjęcie z opakowaniem
Urszulla 19:49, 29 mar 2017

Jak myjesz okna? To przede mną. Ja tyram w ogrodzie. Takich chocholow wywiozlam i spaliła kilka teczek. Popiół nawet zagospodarowany. Ale też mam teraz pustawo na rabacie. Trzeba przeczekać miesiąc. Motylkowym jeszcze nie wystawiam.

Widać że masz ulubione miejsce bo tam się dużo dzieje. Pozdrowionka posyłam.
Katkak 20:38, 29 mar 2017

Anda napisał(a)
Utyralas sie, ale widac, ze okna umyte No i porzadek na rabacie tez widac od razu
Ta rozyczka od kolezanki ladny ma kolor. Oby sie pozbierala

Ewunia wielkich nadziei sobie nie robię, że się pozbiera. Ale jakby czasem, to by było ekstra . Dziś przyszły moje dwie ślicznoty - Summer Song i Queen of Sweden. Moczą nóżki przed sadzeniem .
Katkak 20:40, 29 mar 2017

abiko napisał(a)
Kasia bratki między konarami wyglądają cudownie
No wycięcie tych miskantów to nie lada wyczyn, ja swojego jeszcze nie ruszyłam

Aguś ja się cieszę, że swoje już wycięłam bo śmieciły jak diabli.
Katkak 21:14, 29 mar 2017

Milka napisał(a)
Toś się napracowała, ale frajda była i śmiech

Irenko dziś po pracy udało mi się trawnik zgrabić, poprzycinać chorego klona i podsypać nawóz prawie pod wszystkie iglaste. Tata bardzo mi pomaga, bo inaczej cieniutko by było.
Klon po obcięciu wygląda kiepściuchno. I raczej nie spodziewam się, że się odbuduje, tylko że choroba nadal będzie postępować. Reszty nie ruszam. Czekam aż puści liście.

Katkak 21:15, 29 mar 2017

Ewa777 napisał(a)
Porządki już wszędzie - i okna i na rabatach Zostaję dlaeko w tyle za Tobą Nie dogonię Krokusy nazywają się Barr's Purple Bogdzia ma rację. Znalazłam zdjęcie z opakowaniem

A widzisz, dzięki Ewciu. Zapiszę sobie. Dogonisz, dogonisz .
Katkak 21:17, 29 mar 2017

Urszulla napisał(a)
Jak myjesz okna? To przede mną. Ja tyram w ogrodzie. Takich chocholow wywiozlam i spaliła kilka teczek. Popiół nawet zagospodarowany. Ale też mam teraz pustawo na rabacie. Trzeba przeczekać miesiąc. Motylkowym jeszcze nie wystawiam.

Widać że masz ulubione miejsce bo tam się dużo dzieje. Pozdrowionka posyłam.

Cieszę się, że się już tych suszonek z rabat pozbyłam . Ani się obejrzymy i znów się rabatki zapełnią . Fakt, dużo się w tym zakątku teraz dzieje. Ale szczerze powiem, że nie umiem usiedzieć w ogrodzie na tyłku. Albo coś robię, albo nawet jak piję kawę to łażę i obczajam co ciekawego się dzieje .