Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 13:40, 03 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
To zupełnie tak samo jakbym ja Tobie to powiedziała

No co, sporo roślinek sama rozmnożyłam dla Ciebie, więc nawet grosika kosztów nie poniosłam .
Katkak 13:41, 03 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Równie bardzo jak widoczki u Ciebie lubię czytać Wasze z Sylwią dyskusje Uwielbiam Was Tyle przyjaźni i bezinteresowności

A wiesz, że obgadywałyśmy ostatnio Ciebie i Krzysia ? Konkluzja była jedna - do schrupania . Kofamy .
Nallar 14:28, 03 maj 2017

Sylwia dobrze radzi jeśli chodzi o kolor ramy. Całość w ciemnej zgniłej zieleni też dobrze by wyglądało.
Kasiu daj może trzmielinie mocniejszy palik i postaraj się ją wyprostować.
sylwia_slomc... 14:30, 03 maj 2017

Katkak napisał(a)

A wiesz, że obgadywałyśmy ostatnio Ciebie i Krzysia ? Konkluzja była jedna - do schrupania . Kofamy .

Uwielbiamy i schrupiemy, ale tak nie na skąpo , okruszki zostaną dla Innych
kasiek 18:16, 03 maj 2017

Katkak napisał(a)

Kasia nawet nie wiesz jak się cieszę, że już jesteś . Przeżywam jakby Cię ze dwa tygodnie nie było, ale co poradzę jak się stęskniłam za Tobą i Twoim ogrodem .

I wzajemnie Kochana, szkoda że nie mogłysmy razem pojechać ale mam nadzieje że kiedyś wybierzemy sie na wielką wyprawę
Ogród też czeka - i już kicham na pogodę, ileż można
A trawnik masz naprawdę śliczny i gęściutki
Katkak 19:55, 03 maj 2017

kasiek napisał(a)

I wzajemnie Kochana, szkoda że nie mogłysmy razem pojechać ale mam nadzieje że kiedyś wybierzemy sie na wielką wyprawę
Ogród też czeka - i już kicham na pogodę, ileż można
A trawnik masz naprawdę śliczny i gęściutki

Kasia może faktycznie uda się kiedyś razem wyskoczyć. Emuś już nieraz zostawał sam z dziećmi jak mnie na szkolenia wysyłali, jest więc zaprawiony w bojach
Katkak 20:02, 03 maj 2017

Kącik z pomalowanym już na ciemno lustrem. Moim zdaniem znacznie lepiej. Wcześniej ta rama za bardzo świeciła

oczko już wyczyszczone i nawet z wodą. Sprawdził się patent Sylwii na uszczelnienie otworu parafiną . Jutro wpuszczę rybkę i dam roślinki wodne. Najbardziej marzą mi się takie miniaturowe lilie wodne

Sylwuś dzięki wielkie za tą umywalkę . Jest piękna i moim zdaniem idealnie wpasowała się w ten kącik

póki co mam takie kumaki
a w drugim oczku tętni życie
Kijaneczki mają się dobrze .
Katkak 20:06, 03 maj 2017

wystawiłam już dziś moje własnoręcznie wyhodowane pelaśki na zewnątrz
Katkak 20:12, 03 maj 2017

tutaj zimą stał karmnik. Teraz donica z pelaśkami . Pomiżej na balustradzie wisi takie cacuszko od Sylwi

tak się zastanawiam czy by przed tą bordową leszczyną nie posadzić np. horty bukietowej żeby przelewała się trochę w stronę trawnika i robiła za przesłonę, żeby tak nie było od razu widać wszystkiego jak na dłoni. Ech, mój biedny klonik. Podpowiecie coś?

Tu jeszcze nie skończyła kwitnąć magnolia, a już zaczyna obiela. Fajnie

brunnery są fajowe. Cudne nawet z liści, a poza tym dość długo kwitną
sylwia_slomc... 21:56, 03 maj 2017

Kasia super wyszło po pomalowaniu
Nie wiedziałam, że masz obielę, ciekawe kiedy ja się doczekam kwiatuszków na moich, rok temu sadzonychTo prawda brunery śliczne są