Sylwia dobrze radzi jeśli chodzi o kolor ramy. Całość w ciemnej zgniłej zieleni też dobrze by wyglądało.
Kasiu daj może trzmielinie mocniejszy palik i postaraj się ją wyprostować.
I wzajemnie Kochana, szkoda że nie mogłysmy razem pojechać ale mam nadzieje że kiedyś wybierzemy sie na wielką wyprawę
Ogród też czeka - i już kicham na pogodę, ileż można
A trawnik masz naprawdę śliczny i gęściutki
Kasia może faktycznie uda się kiedyś razem wyskoczyć. Emuś już nieraz zostawał sam z dziećmi jak mnie na szkolenia wysyłali, jest więc zaprawiony w bojach
Kącik z pomalowanym już na ciemno lustrem. Moim zdaniem znacznie lepiej. Wcześniej ta rama za bardzo świeciła
oczko już wyczyszczone i nawet z wodą. Sprawdził się patent Sylwii na uszczelnienie otworu parafiną . Jutro wpuszczę rybkę i dam roślinki wodne. Najbardziej marzą mi się takie miniaturowe lilie wodne
Sylwuś dzięki wielkie za tą umywalkę . Jest piękna i moim zdaniem idealnie wpasowała się w ten kącik
póki co mam takie kumaki
a w drugim oczku tętni życie
Kijaneczki mają się dobrze .
tutaj zimą stał karmnik. Teraz donica z pelaśkami . Pomiżej na balustradzie wisi takie cacuszko od Sylwi
tak się zastanawiam czy by przed tą bordową leszczyną nie posadzić np. horty bukietowej żeby przelewała się trochę w stronę trawnika i robiła za przesłonę, żeby tak nie było od razu widać wszystkiego jak na dłoni. Ech, mój biedny klonik. Podpowiecie coś?
Tu jeszcze nie skończyła kwitnąć magnolia, a już zaczyna obiela. Fajnie
brunnery są fajowe. Cudne nawet z liści, a poza tym dość długo kwitną
Kasia super wyszło po pomalowaniu
Nie wiedziałam, że masz obielę, ciekawe kiedy ja się doczekam kwiatuszków na moich, rok temu sadzonychTo prawda brunery śliczne są