Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:04, 14 sie 2017

ten bluszcz rośnie w oczach. W ogrodzie pewnie by nie zimował, a szkoda. Nic to, będę się nim cieszyć w domu

rdest Aurea fajnie rozjaśnia to miejsce

no i wrzosy wystartowały
Katkak 08:07, 14 sie 2017

abiko 08:09, 14 sie 2017

No proszę Kasia się rozszalałaś spotkaniowo Kolejni goscie jak miło
A popatrz, że to oczko schowane koło muru ma taką ładną wodę u mnie niestety chyba glony się pojawiły. Nawet teraz tego nie sprawdzę bo jestem u mamy.
A na oczko założyłam kratkę do przesiewania kompostu, kot nowy, który się pojawił nie ma oporów przed zmoczeniem łapy.. a oczko płytkie. No i masz, mam kolejny gadżet w ogrodzie
Katkak 08:11, 14 sie 2017

widoczek z altany
Katkak 08:14, 14 sie 2017

abiko napisał(a)
No proszę Kasia się rozszalałaś spotkaniowo Kolejni goscie jak miło
A popatrz, że to oczko schowane koło muru ma taką ładną wodę u mnie niestety chyba glony się pojawiły. Nawet teraz tego nie sprawdzę bo jestem u mamy.
A na oczko założyłam kratkę do przesiewania kompostu, kot nowy, który się pojawił nie ma oporów przed zmoczeniem łapy.. a oczko płytkie. No i masz, mam kolejny gadżet w ogrodzie

Zdecydowanie te oczka w cieniu mają łatwiej. Do mnie kot od sąsiadki przychodzi, ale na szczęście póki co jest mało skuteczny . Aguś nie martw się, jak roślinki wodne się rozrosną i zacienią oczko, to będzie ok nawet w pełnym słońcu.
No, Jolcia z Grzesiem byli . Ten sezon faktycznie obfity w ogrodowiskowe spotkania .
Katkak 08:16, 14 sie 2017

Nallar napisał(a)
Kasiula się zaoczkowała. myślałaś może nad jakimś chłodzeniem tej balii? One dosyć szybko się nagrzewają.
Widzę spotkanie za spotkaniem. Fota małej z kurą u Konrada urocza.

Ewcia będę wybierać wodę z oczka np podlewania balkonówek i dolewać wody ze studni. Nie przywiązuję się do tego oczka bardzo. Dostałam balię - ma leżeć - to takie cuś zrobiłam. Sadzić już mi się w niej nic nie chce, bo wkrótce koniec sezonu, więc póki co jest tak. A nie ukrywam, że w Love your garden cudną inspirację widziałam . Zresztą kiedyś nawet Ci linka wysyłałam. Pamiętasz?
Katkak 08:24, 14 sie 2017

a to cudo świeci i świeci . Aguś zawsze się do Ciebie uśmiecham gdy na niego patrzę
Klon był strzyżony drugi raz w tym sezonie
Katkak 08:28, 14 sie 2017

ta malota od Sylwii kwitnie już drugi raz, a to przecież maleńka siewka. Mała, ale byk

bylinówka pod gruszą. Floksy od KAsi chyba grzyba złapały, bo suche się zrobiły całe. Dziwne, bo inne ok. A tak mi szkoda, bo one najwyższe zawsze były i najdłużej kwitły .

te mają się dobrze. Rudbekie same się tam wysiały. Miałam je przenosić, ale niech sobie będą .

Katkak 08:33, 14 sie 2017

jeden z liliowców od Bogdzi

moja różyczka Jude the Obscure przesadzana końcem czerwca jednak dzielnie się pozbierała i zakwitnie nawet . Strasznie się cieszę, bo serce bolało jak marniała w oczach.

i jedna z moich ukochanych - Queen of hearts

a ten gigant kwitnie nieprzerwanie i ładnie pachnie.
UrsaMaior 08:33, 14 sie 2017

Mmmm pięknie! A z Jolą to ślicznoty jesteście jak z obrazka! Kiedy do mnie ktoś wpadnie, co

Katkak napisał(a)