Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:48, 12 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Kasiu dziękujemy za wszystko . Było cudnie z Wami pogadać. Świetna z Was rodzinka.
Macie w ogrodzie taki klimat i przytulność w każdym zakątku , trudno było się rozstać .

Twoja bajka jest intrygująca.

Jeszcze raz przepraszam ale foty tylko z tel

Jolciu straszenie się cieszę, ze moglismy Was poznać . Mam nadzieję na więcej spotkań. Cieszę się, ze podobala Wam sie moja bajka . Milusko się słuchało .
Ewa777 18:04, 12 sie 2017

Piękne zdjęcia zostawiła Jola Ja ciągle żałuję, że mi nie udało się zrobić żadnego
Katkak 18:24, 12 sie 2017

Ewa777 napisał(a)
Piękne zdjęcia zostawiła Jola Ja ciągle żałuję, że mi nie udało się zrobić żadnego

Ewciu nie przejmuj sie, jeszcze nie raz będzie okazja .
ryska 18:28, 12 sie 2017

Hej Kasiu, nadrobiłam od mojego ostatniego wpisu
Oczko świetnie wpisałaś w otoczenie i altanka też się zmieściła. Układasz te elementy jak puzzle. Stolik mnie zachwycił, cacuszko.
Rdest ten co pokazywałaś też miałam ale mi zmarzł zimą. Może to i dobrze, bo nie wiedziałam, że on taki ekspansywny i kupiłam parę sadzonek.
Trzeba przyznać, że jest ładny.
Zdjęcia ze spotkań uwielbiam, bo każdy ma inne spojrzenie na ogród.
Twoja Stokrotka plus kura
Pozdrawiam serdecznie
sylwia_slomc... 21:54, 12 sie 2017

No to teraz upał roślinkom w ogrodzie nie straszny mikroklimat w każdym kąciku
Katkak 22:02, 12 sie 2017

Te lampki zawisna jutro w altanie .
Katkak 08:47, 13 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Kaśka, no a ja się zastanawiam co z moją balią zrobić
Ty wiesz, że kolejnego klona mi szlag trafił? Pękł mu pień przez przymrozek, zauważyłam za późno, jak już zaczął usychać i grzyb się wdał Ehh.

Izus miejmy nadzieję, ze na tym straty się zatrzymają. Współczuję bardzo, bo wiem jak serce boli jak duży egzemplarz się traci. Balua tak na szybko zaaranzowana, ale radocha jest .
Katkak 08:51, 13 sie 2017

ryska napisał(a)
Hej Kasiu, nadrobiłam od mojego ostatniego wpisu
Oczko świetnie wpisałaś w otoczenie i altanka też się zmieściła. Układasz te elementy jak puzzle. Stolik mnie zachwycił, cacuszko.
Rdest ten co pokazywałaś też miałam ale mi zmarzł zimą. Może to i dobrze, bo nie wiedziałam, że on taki ekspansywny i kupiłam parę sadzonek.
Trzeba przyznać, że jest ładny.
Zdjęcia ze spotkań uwielbiam, bo każdy ma inne spojrzenie na ogród.
Twoja Stokrotka plus kura
Pozdrawiam serdecznie

Reniu z utęsknieniem czekam na Ciebie i Ewcie. Chcialabym a byście mnie odwiedziły baaaardzo. Jak puzzle powiadasz? Od 4 lat mam zakupiony hamak taki do zawieszenia i brak pomysłu gdzie by go wkomponowac. Drzew się do tegoveyjkorzystac nie da, bo rosną w takich iejscach i odleglosciach, że to odpada. Trzeba by nakies slupki zrobic, ale jakos miejsca dobrego znaleźć nie mogę .
Katkak 08:53, 13 sie 2017

W nocy i teraz u mnie podlewa. Siedzę z kawka pod altanka i slucham jak deszcz pada . Mielismy dziś grillowac i dzięki altance deszczyk nie zniweczy tych plAnów. Ale się cieszę .
Katkak 09:52, 13 sie 2017

Takich gości wczoraj miałam jak już wiecie - Jolcia z Grzesiem i Fidkiem . Grześ prawie małżeńskie zdjęcie nam zrobił

Joluś muszę to napisać - śliczne masz dołeczki kiedy się uśmiechasz

Panowie się zagadali
i Fidek - przecudne i przegrzeczne psisko. Nasza 10-letnia Nuka drugą młodość przy nim przeżywałą