Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:57, 13 sie 2017

Idze Fidek wyraźnie rzypadł do gustu. Zresztą Ona (po mamusi ) jest psia i kocia mama

moje skarby - latarenka od Ewci i świeca oraz klateczka - świecznik od Jolci
sylwia_slomc... 10:05, 13 sie 2017

Katkak napisał(a)

Reniu z utęsknieniem czekam na Ciebie i Ewcie. Chcialabym a byście mnie odwiedziły baaaardzo. Jak puzzle powiadasz? Od 4 lat mam zakupiony hamak taki do zawieszenia i brak pomysłu gdzie by go wkomponowac. Drzew się do tegoveyjkorzystac nie da, bo rosną w takich iejscach i odleglosciach, że to odpada. Trzeba by nakies slupki zrobic, ale jakos miejsca dobrego znaleźć nie mogę .

Kasia jak to nie masz gdzie, a tam gdzie te Twoje domki dla owadów wiszą w tym zakolu tak wzdłuż rabatki? Ja bym tam widziała
sylwia_slomc... 10:12, 13 sie 2017

Katkak napisał(a)
Takich gości wczoraj miałam jak już wiecie - Jolcia z Grzesiem i Fidkiem . Grześ prawie małżeńskie zdjęcie nam zrobił

Joluś muszę to napisać - śliczne masz dołeczki kiedy się uśmiechasz

Panowie się zagadali
i Fidek - przecudne i przegrzeczne psisko. Nasza 10-letnia Nuka drugą młodość przy nim przeżywałą

Ale piękne foteczki macie
Katkak 10:14, 13 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasia jak to nie masz gdzie, a tam gdzie te Twoje domki dla owadów wiszą w tym zakolu tak wzdłuż rabatki? Ja bym tam widziała

Czyli tak bardziej boku mówisz, tak? Musisz przyjechać i mi paluchem pokazać .
Katkak 10:20, 13 sie 2017

na roślinkach wodnych takie tycie robaczki są. Wiecie może co to za one?

Kristoferson jak zwykle gada i gada . Za to też Go kocham

Katkak 10:24, 13 sie 2017

pomimi tego, że mamy już oczko z prawdziwego zdarzenia, to nadal bardzo lubię swoje mikro oczka. To jest wyjątkowe - w cudnej, starej umywalce od Słomci

Jola miała wczoraj niezły ubaw - o którą roślinkę nie spytała to prawie każda od kogoś z Ogrodowiska

to oczko w balii przy mikroaltance
Katkak 10:28, 13 sie 2017

i wczorajsza aranżacja - mini oczko w balii os szwagra. To stoi na balkonie
Radziu2013 10:30, 13 sie 2017

Kurcze, Kasia ale super są te twoje mini oczka...

Pytanko masz koty? Albo przychodzą do ciebie koty? Interesują się tymi rybami czy nie?

Bo się zastanawiam jakbym powiększył i pogłębił trochę swoje i tam wpuścił ryby tylko że mam koty i boje się że by je zjadły...
Radziu2013 10:31, 13 sie 2017

A te rośliny co pływają u ciebie po w baliach itd. to co to jest? I gdzie to dostać?
Katkak 10:35, 13 sie 2017

Radziu2013 napisał(a)
Kurcze, Kasia ale super są te twoje mini oczka...

Pytanko masz koty? Albo przychodzą do ciebie koty? Interesują się tymi rybami czy nie?

Bo się zastanawiam jakbym powiększył i pogłębił trochę swoje i tam wpuścił ryby tylko że mam koty i boje się że by je zjadły...

Radzio kot przychodzi od sąsiadki i próbuje polować nad dużym oczkiem - póki co na szczęście jest mało skuteczny. No pewnie, że wpuść rybki. Co to za frajda bez rybek. Roślinki się rozrosną, to rybki będą się miały gdzie chować i będzi ok. Te pływające to jednoroczne - pistia, hiacynt wodny i moczarka kanadyjska. A ta taka gęstsza "choineczka" to wieloletni wywłócznik. Od Kondzia mam. Genialnie oczyszcza wodę. Rób, pogłębiaj. Szkoda czasu na zastanawianie .