Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:28, 31 maj 2018

mira napisał(a)
Ach cudownie i zawsze jakieś klamoty się ujawniają. Na rojniki mozesz przyjechać mam nowy kącik.
Roza summer song cudna tez mam tylko kiepski egzemplarz.

Kiedy lecisz jak będę w rzesz będę ci kibicować hehe.

Pozdrawiam

Najpierw Ty przyjedź do mnie, a potem ja do Ciebie . A pokazywałaś ten kącik? Bo coś nie kojarzę. Ja mam fazę na te rojniki, bo są ładne i nie upierdliwe w porównaniu do jakichś tam balkonówek, których w tym roku świadomie mam jak na lekarstwo . No i klamoty też pod rojniki kupuję . Kupiłam wczoraj pojemniczek, który jak z korka wygląda, zobacz . Mam już jeden podobny tylko mniejszy, a wyższy.

Miruś biegnę w Rzeszowie w sobotę o 20:00 . Noooooo, z takim Kibicem to życiówkę bym chyba zrobiła .
Anusia 07:29, 31 maj 2018

Kasia ładnie wszystko rośnie. ML już takie duże? Miałam trzy posadzone, obudziła sie tylko jedna i nie ma efektu wow. W czerwcu targi, koniecznie muszę dokupić. Oczko mega.
Katkak 07:32, 31 maj 2018

Ważka jest już na swoim miejscu . Nie wiem czy napis, który tam jest jest czytelny dla kogokolwiek oprócz mnie. Napisałam tam The fairy, bo po polsku nie zmieściłoby się

jeszcze ten żwirek powłazi, gdzie ma powłazić i zrobi się ładniej, porządniej

Katkak 07:33, 31 maj 2018

Anusia napisał(a)
Kasia ładnie wszystko rośnie. ML już takie duże? Miałam trzy posadzone, obudziła sie tylko jedna i nie ma efektu wow. W czerwcu targi, koniecznie muszę dokupić. Oczko mega.

Anuś u mnie Morning Lighty mają się dobrze, jeszcze nie wymarzły nigdy. Dzięki wielkie .
Katkak 07:39, 31 maj 2018

i jeszcze takie coś ukręciliśmy wczoraj z Krzysiem.

wymyśliłam sobie już dość dawno takie półki pod ścianą przy altanie na latarenki i żeby były też takim dodatkowym, podręcznym miejscem do położenia czegoś przy biesiadowaniu. Zrobiliśmy z jakichś tam dech co jeszcze po iwnicy leżały. Wyszło trochę wysokie i em się śmieje, że tylko stołki barowe dokupi .
tu już po pomalowaniu .

póki co w wieczornej odsłonie jest tak, ale będzie ładniej, bo i latarenek chciałabym tam więcej, żeby był efekt wow i romantico
Katkak 07:43, 31 maj 2018

No i jeszcze takie koteczki klamotów przytargałam. Nuka zapozowała z nimi

i osobno
Katkak 07:48, 31 maj 2018

ten dziwny klamot obsadzony już rojnikami, Chciałam, żeby wisiała, ale ziemia się sypie. Taka ze mnie fachura

Jude the Obscure cieszy i oczy i nos
07:48, 31 maj 2018
Katkak napisał(a)
Ważka jest już na swoim miejscu . Nie wiem czy napis, który tam jest jest czytelny dla kogokolwiek oprócz mnie. Napisałam tam The fairy, bo po polsku nie zmieściłoby się

jeszcze ten żwirek powłazi, gdzie ma powłazić i zrobi się ładniej, porządniej

kiepsko z czytelnością ...choć da sie rozszyfrować bo chwili .....poprostu za kazdym razem bedziesz sie z niego tłumaczyc
Katkak 07:49, 31 maj 2018

Stefa zażywa kąpieli i wodnej i słonecznej . Chyba dobrze jej u nas. Wczoraj widziałam jak się skrada do robala. Normalnie przyczajony tygrys, ukryty smok
Katkak 07:50, 31 maj 2018

eee_taam napisał(a)

kiepsko z czytelnością ...choć da sie rozszyfrować bo chwili .....poprostu za kazdym razem bedziesz sie z niego tłumaczyc

a no właśnie