Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:05, 29 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Kasiu dziekuje ale gdzie mi do wspaniałości?Jak widac po zdjeciach jest z czego sie cieszyc , możesz byc dumna bo pięknie Ci ten ogród wyszedł.

Już ja wiem co mówię . Prawdę mówiąc jestem z niego dumna i to bardzo. JEszcze kilka lat temu nawet mi się nie śniło, że będę miała taki ogród. Był orzech, grusza, trochę tuj i trawa, kilka sosen. Odród? No ogród. Ale dopiero dzięki Wam i Danusi odkryłam, że ogród może wyglądać nieco inaczej . I cieszę się ze swojego baaaaardzo .
Bogdzia 22:08, 29 maj 2018

Katkak napisał(a)

Już ja wiem co mówię . Prawdę mówiąc jestem z niego dumna i to bardzo. JEszcze kilka lat temu nawet mi się nie śniło, że będę miała taki ogród. Był orzech, grusza, trochę tuj i trawa, kilka sosen. Odród? No ogród. Ale dopiero dzięki Wam i Danusi odkryłam, że ogród może wyglądać nieco inaczej . I cieszę się ze swojego baaaaardzo .

Masz z czego byc dumna a ile codziennej radosci z kazdego zakwitajacego kwiatka.Ludzie nie majacy ogrodu nawet nie wiedzą ile tracą.
Gosialuk 22:39, 29 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Masz z czego byc dumna a ile codziennej radosci z kazdego zakwitajacego kwiatka.Ludzie nie majacy ogrodu nawet nie wiedzą ile tracą.

Najszczersza prawda.
A dzięki ogrodowisku możemy podzielić się tą radością z innymi. I zarazić kolejne osoby swoją ogrodomanią. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Pięknie Kasiu. Najbardziej spodobała mi się róża Summer Song.
Katkak 22:50, 29 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Szczera prawda. Dasz wiarę, że rano przed pracą specjalnie wstaję godzinę wcześniej żeby w spokojności poranka wypić kawę nad oczkiem? Znajomi mi w głowę pukają, ale żeby to zrozumieć trzeba kochać ogród i przyrodę .
Katkak 22:51, 29 maj 2018

Gosialuk napisał(a)

Najszczersza prawda.
A dzięki ogrodowisku możemy podzielić się tą radością z innymi. I zarazić kolejne osoby swoją ogrodomanią. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Pięknie Kasiu. Najbardziej spodobała mi się róża Summer Song.

Dzięki Gosiu. Na tę różę długo chorowałam, ale poczekaj jeszcze aż rozwinie się Bracia Grimm .
Mala_Mi 23:15, 29 maj 2018

Moja Samer chociaż na południu dopiero sie zbiera.. a serwis podobny dałam dzieciom do zabawy.. porcelanowy. o ja głupia
sylwia_slomc... 00:27, 30 maj 2018

Jeszcze do Ciebie zajrzałam KochanaŚwietny stoliczek , ja poproszę Elfikową herbatkę z poziomek
Tuja kulka świetnie urosła i jak ładnie przyciętaOgród Bajeczny jak cała Bajka i zawsze będę twierdzić, że na zdjęciach całego piękna nie widać, choć zdjęcia pierwsza klasa, to w realu jeszcze ładniej
Urszulla 02:32, 30 maj 2018

Katkak napisał(a)

Kasiu, jak się nazywa ta hosta niebieska z zółtym obrzeżem?

Miejsce zabaw dla małej z tymi filiżankami świetne

Też robiłam derenia na pniu ale narazie jest w przechowalniku. A wogóle to jeszcze nad stawem nie siedziałam.
Urszulla 02:39, 30 maj 2018

Katkak napisał(a)

A mi się podoba ta niska róża. Czy to jakaś okrywowa?

Mój buk nie dawał oznak życia ponad rok a ten klon ile.
Milka 06:02, 30 maj 2018

Katkak napisał(a)
A może zachcecie wpaść w odwiedziny do elfów na filiżankę herbaty?

Jakie urocze
Ciut narzekalas na ogrod, ale jak oglądam fotki, to widze tylko bujnosc, kolory, a nad woda wytchnienie. Bardzo ogrod się zmienil, dojrzal, na kazdym kroku cos do ogladania, mozes zbyc z siebie dumna Kasiu