Kasieńka ogromne, wielkie, w pełni zasłużone gratulacje
Niesamowita jesteś dlatego Taki sam jest Wasz ogródStrasznie się cieszę
To teraz czekamy na kolejne nagrania i emisję
o tak, dziś już mogę się pochwalić . Gościłam dziś u siebie w ogrodzie dwie przesympatyczne osoby z ekipy Mai w Ogrodzie . Ogród im się spodobał i będzie ciąg dalszy, czyli wizyta Mai . Pani stwierdziła, że: tu faktycznie elfy mieszkają .
A zaczęło się tak, że tydzień temu zadzwoniła do mnie ta Pani i powiedziała, że dostała numer do mnie od Pani Kasi Król z Krakowa, która powiedziała, że mam piękny ogród (buziol Kasiulka wielki . Dla Ciebie Sylwuś też, bo wiem, że też marketing mi robiłaś ), i zapytała, czy mogliby go zobaczyć . No więc dziś byli i poszło ok . Zdjęć z Nimi nie mam, ale Pan kamerzysta zrobił dzieciakom przy kamerze . Stefa też gwiazdorzyła, a parcie na szkło miała jak nigdy. To wskakiwała do wody, to na brzeg wyłaziła raz tu, raz tam . Nucia też będzie miała swoje pięć minut . Nie wiem kiedy ciąg dalszy, bo Oni jeszcze sami nie wiedzą. Teraz się mogę przyznać, że te wszystkie popierdułki, które ostatnio robiłam nie powstały przypadkowo, tylko już wiedziałam, że będą i moc twórcza we mnie wstąpiła. Doszło do tego, że Pani sądziła, że ze sprzedaży rękodzieła się utrzymuję .