Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 12:13, 15 lip 2018

Dorota123 napisał(a)
Znów nowa porcja świetnych pomysłów. Jeżówki na blaszaku zrobiłaś ze styropianu? czy to może coś innego. Pasowała by mi taka rama okienna jaką ostatnio zaprezentowałaś, gdzie taką można kupić? Twój ogród i dodatki takie niepowtarzalne, chyba, że je powielę

Tak, ze styropianu. Ramę po prostu miałam w piwnicy, sama nie wiem skąd. Powielaj co chcesz i w każdej ilości. Pomysłów mi nie zabraknie, to Wam mogę obiecać.
Gardenarium 16:07, 15 lip 2018

Czuję potrzebę się wpisać
5 lat na Ogrodowisku - gratulacje i te miłe słowa, jakie usłyszałam Dziękuję za nie.

Instagram Ogrodowiska
anpi 18:45, 15 lip 2018

Lustro gotyckie to i moje marzenie, że też nie wypatrzyłam takiej ramki.Ciekawe czy w P. takie jeszcze są ,dawno kupowałaś?Też lubię przeróbkia Twoje świetne!!!
Spotkanko super!Widać że wszyscy się dobrze bawili,ale ja także czytając i oglądając fotki z relacji
Katkak 22:20, 15 lip 2018

Gardenarium napisał(a)
Czuję potrzebę się wpisać
5 lat na Ogrodowisku - gratulacje i te miłe słowa, jakie usłyszałam Dziękuję za nie.

To ja dziękuję Danusiu
Katkak 22:21, 15 lip 2018

anpi napisał(a)
Lustro gotyckie to i moje marzenie, że też nie wypatrzyłam takiej ramki.Ciekawe czy w P. takie jeszcze są ,dawno kupowałaś?Też lubię przeróbkia Twoje świetne!!!
Spotkanko super!Widać że wszyscy się dobrze bawili,ale ja także czytając i oglądając fotki z relacji

Kupowałam w ostatnią środę, czy czwartek.
Gosialuk 18:17, 16 lip 2018

Hej Kasiu Już wróciłam z wojaży. U Ciebie dużo działo się w tym czasie. Też zamierzam wyprawić się po krwawnicę. Niedaleko mnie na bagienku rośnie. Na pewno krótszą drogę będzie miała.
Bogdzia 21:18, 16 lip 2018

Piękne zdjecia i mili Goście. Nowe ozdoby świetny nastrój robią.
Bogdzia 21:28, 16 lip 2018

Kosów nie znalazłam za to Igunia to juz ogrodowiskowy człowiekOkienko cud malina.
Katkak 06:25, 17 lip 2018

Gosialuk napisał(a)
Hej Kasiu Już wróciłam z wojaży. U Ciebie dużo działo się w tym czasie. Też zamierzam wyprawić się po krwawnicę. Niedaleko mnie na bagienku rośnie. Na pewno krótszą drogę będzie miała.

Katkak 06:32, 17 lip 2018

Bogdzia napisał(a)
Kosów nie znalazłam za to Igunia to juz ogrodowiskowy człowiekOkienko cud malina.

Spróbuję im dziś zdjęcie zrobić . Tak, Iga to ogrodniczka (tak mówi o sobie) jak się patrzy . Wczoraj nawet po deszczu chciała podlewać, uzupełnia poidełka ptakom i... miesza eliksir - jak mówi - żeby roślinki były zdrowe