Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Gardenarium 18:30, 21 lip 2018

Jak zakładałam Ogrodowisko, napisałam że kiedyś Maja Was (czyli forumowiczów) też odwiedzi Jak widać odwiedza i to wielkim kołem. Gratuluję

Ogrody z Ogrodowiska uważam za najlepsze odcinki

Instagram Ogrodowiska
05:24, 22 lip 2018
ooo tu też nagrywki super gratuluje ...czekam na emisję i więcej zdjęć z Maja
Iwonka 07:58, 22 lip 2018

Kasiu gratuluję wam wyróżnienia Ogród pełen tak pieknych detali zasługuje na pokazanie szerszemu gronu odbiorców. Masa inspiracji i ślicznych zakątków. Będzie co kręcić! A jaka frajda dla dzieciaków! Gdy moi byli mali nagrywali u nas jeden z odcinów Detektywów. Fajne przeżycie, zwłaszcza dla dzieci Do zobaczenia, mam nadzieję wkrótce
Iwonka 07:59, 22 lip 2018

Gardenarium napisał(a)
Jak zakładałam Ogrodowisko, napisałam że kiedyś Maja Was (czyli forumowiczów) też odwiedzi Jak widać odwiedza i to wielkim kołem. Gratuluję

Dokładnie, bo najczęćiej to ogrody z duszą, pełne ogromnego wkładu ich właścicieli, po prostu kochane i natura się odwdzięcza...
Katkak 09:00, 22 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nie pochwaliłaś się???Taka jesteś? Foch
A tak na serio to super że Twoje pomysły zobaczy więcej ludziSą tego warte

Gosiaczku, bo mimo tego, że zechcieli przyjechać i zobaczyć mój ogród, to mało prawdopodobnym wydawało mi się, że zechcą zrobić o nim odcinek i dlatego nic nie mówiłam . Ty się nie umiesz fochać .
Katkak 09:02, 22 lip 2018

Gardenarium napisał(a)

Widzisz Danusiu, zawsze twierdziłam, że dzięki Tobie Polska (i nie tylko) pięknieje . Jesteśmy takimi Twoimi forumowymi dziećmi. Nasze sukcesy są Twoimi sukcesami . Dziękuję bardzo. Wciąż nie mogę w to uwierzyć .
Katkak 09:04, 22 lip 2018

eee_taam napisał(a)
ooo tu też nagrywki super gratuluje ...czekam na emisję i więcej zdjęć z Maja

Justyś dla mnie to ogromna niespodzianka i zaszczyt, że ekipie Mai spodobał się mój ogród i chcą zrobić o nim odcinek . Szczerze mówiąc to nie za bardzo byłam przekonana, że się zainteresują. Przez to nic wcześniej nie mówiłam.
Katkak 09:05, 22 lip 2018

Iwonka napisał(a)
Kasiu gratuluję wam wyróżnienia Ogród pełen tak pieknych detali zasługuje na pokazanie szerszemu gronu odbiorców. Masa inspiracji i ślicznych zakątków. Będzie co kręcić! A jaka frajda dla dzieciaków! Gdy moi byli mali nagrywali u nas jeden z odcinów Detektywów. Fajne przeżycie, zwłaszcza dla dzieci Do zobaczenia, mam nadzieję wkrótce

Dzięki Iwonko, mam nadzieję, że nie zawiodę .
Katkak 09:12, 22 lip 2018

09:19, 22 lip 2018
dzięki temu ze nagrywaja prywatne ogrody ten program staje sie atrakcyjniejszy ..a nie tylko jednym wielkim portalem ogrodowym gdzie tylko sie lokuje produkty ...od pojektowania przez opryski czy narzedzia a na sprzedazy roslin kończąc.

Mnie juz te reklamowe odcinki nudza ale takie z prywatnych ogrodów sa super bo sa takie miłe w odbiorze dla typowych ludzi ....pokazuja ze samemu tez mozna ....i nie końiecznie ogród musi miec jakis styl który ktos kiedys zdefiniował i nazwał

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies