Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nowalijka 09:28, 22 lip 2018

Uff, dawno nie byłam u Ciebie, a jak już zajrzałam to proszę jaka niespodzianka. Mój ulubiony program zawitał u Ciebie. Gratulacje. Należy Ci się. Masz piękny ogród, oryginalne dekoracje (piękne) i uroczą Stefę. Daj znać kiedy zobaczymy Cię w tv. Zasłużyłaś sobie na to wyróżnienie!!!!!! Pozdrawiam i życzę udanych nagrań. Fajnie ze poznasz Maję
Katkak 09:32, 22 lip 2018

Katkak 09:42, 22 lip 2018

Nowalijka napisał(a)
Uff, dawno nie byłam u Ciebie, a jak już zajrzałam to proszę jaka niespodzianka. Mój ulubiony program zawitał u Ciebie. Gratulacje. Należy Ci się. Masz piękny ogród, oryginalne dekoracje (piękne) i uroczą Stefę. Daj znać kiedy zobaczymy Cię w tv. Zasłużyłaś sobie na to wyróżnienie!!!!!! Pozdrawiam i życzę udanych nagrań. Fajnie ze poznasz Maję

o tak, to także mój ulubiony program, a Maję szczerze uwielbiam, więc to ogromne wyróżnienie dla mnie. Wasze ciepłe słowa i szczere gratulacje bardzo wiele dla mnie znaczą. Dziękuję, dziękuję baaaardzo
Katkak 09:55, 22 lip 2018

eee_taam napisał(a)
dzięki temu ze nagrywaja prywatne ogrody ten program staje sie atrakcyjniejszy ..a nie tylko jednym wielkim portalem ogrodowym gdzie tylko sie lokuje produkty ...od pojektowania przez opryski czy narzedzia a na sprzedazy roslin kończąc.

Mnie juz te reklamowe odcinki nudza ale takie z prywatnych ogrodów sa super bo sa takie miłe w odbiorze dla typowych ludzi ....pokazuja ze samemu tez mozna ....i nie końiecznie ogród musi miec jakis styl który ktos kiedys zdefiniował i nazwał

Tak, ja też lubię najbardziej oglądać te odcinki, gdzie ktoś sam tworzył ogród, a im mniej mowy o produktach, o których piszesz, tym lepiej .
Katkak 09:59, 22 lip 2018

kilka fotek z góry
sylwia_slomc... 10:12, 22 lip 2018

Zobaczysz jak z drona Ci nagranie pokażą, jak jest fajnie
Katkak 14:51, 22 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zobaczysz jak z drona Ci nagranie pokażą, jak jest fajnie

Kapibara 17:07, 22 lip 2018

Kasiu jak ja dawno tu nie byłam, u Ciebie i w ogóle na forum. Czytam od końca i co widzę; takie wyróżnienie, należne jak najbardziej, bo pamiętam początki Twojego ogrodu. Z całego serca gratuluję i z niecierpliwością czekam na program.
Dorota123 17:19, 22 lip 2018

O gratuluję, miło będzie zobaczyć Wasz ogród po tylu fajnych zmianach, które w nim zaszły.
wiunia 18:10, 22 lip 2018

eee_taam napisał(a)
dzięki temu ze nagrywaja prywatne ogrody ten program staje sie atrakcyjniejszy ..a nie tylko jednym wielkim portalem ogrodowym gdzie tylko sie lokuje produkty ...od pojektowania przez opryski czy narzedzia a na sprzedazy roslin kończąc.

Mnie juz te reklamowe odcinki nudza ale takie z prywatnych ogrodów sa super bo sa takie miłe w odbiorze dla typowych ludzi ....pokazuja ze samemu tez mozna ....i nie końiecznie ogród musi miec jakis styl który ktos kiedys zdefiniował i nazwał

[/quot

Zgadzam się z każdym słowem!
Odcinki z takich ogrodów z duszą są świetne i w chwilach kryzysu ogrodowego, który czasem mnie dopada obejrzenie takiego odcinka daje mi nowe siły i energię. Zawsze podczas emisji chwalę się mężowi, że to ogród, który znam z forum. Jednym słowem uwielbiam je.
Kasiu na Twój ogród w TV czekam z niecierpliwością jak i na inne poznane na Ogrodowisku