Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:36, 22 lip 2018

Waclaw napisał(a)

Ja myślę, że dzięki radosnej osobowości Kasi, jej inwencji, pracowitości biorą się wspaniałe efekty powodujące popularność i sławę jej ogrodu.

Wystarczy spojrzeć na ilość wpisów na tym wątku

Wacku na tak miłe słowa wypada spłonić lico . Dziękuję Ci niezmiernie za tak miłe słowa. Ale jeśli mierzyć popularność ilością wpisów, to nasz Sylwia Madonnę zostawiła w przedbiegach .
Katkak 22:37, 22 lip 2018

dana1s napisał(a)

Mnie chodziło o sławę poza Ogrodowiskiem, tutaj Kasia ma ogromną liczbę fanów w tym mnie

No walnie mi sodówa jak nic
Katkak 22:38, 22 lip 2018

Sabina76 napisał(a)
Kasiu, kiedy emisja? Plażuję się w tej chwili, net chodzi jak chce, a dzisiaj nawet prąd padł więc i telewizora nie było przez jakiś czas. Chyba ktoś z gości coś nielegalnego włączył

No i WOW !!

A lokatorów masz cudnych w ogrodzie. No, ale jak lokum przyjazne, to i goście się znajdą

Sabinko tego to nawet najstarsi Górale nie wiedzą. Może Maja pojawi się jeszcze w tym roku, ale wcale nie koniecznie. Do emisji jeszcze jak stąd do księżyca .
Katkak 22:39, 22 lip 2018

anpi napisał(a)
Jakie fajne wiadomości...bajeczne ...jak Twój ogród...czekam na ciąg dalszy...aż do emisji Twojej bajki

Też czekam na ciąg dalszy
sylwia_slomc... 22:44, 22 lip 2018

Piękne ujęcia ogrodu Kasiu Mam u siebie problem z sosną himalajska, dziś zauważyłam wszystkie igły przyłamane na tym samym odcinku. I nikt z dzisiejszych gości nie umie powiedzieć co jej dolega
No Andrzej miał swoją teorię, ale na nią to nie ma lekarstwa
Waclaw 22:47, 22 lip 2018

Katkak napisał(a)

Wacku na tak miłe słowa wypada spłonić lico . Dziękuję Ci niezmiernie za tak miłe słowa. Ale jeśli mierzyć popularność ilością wpisów, to nasz Sylwia Madonnę zostawiła w przedbiegach .

Katkak 23:32, 22 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękne ujęcia ogrodu Kasiu Mam u siebie problem z sosną himalajska, dziś zauważyłam wszystkie igły przyłamane na tym samym odcinku. I nikt z dzisiejszych gości nie umie powiedzieć co jej dolega
No Andrzej miał swoją teorię, ale na nią to nie ma lekarstwa

To nie mam pojęcia co jej może być. Mojej zbrązowiały igły i padła, ale połamanych nie miała.
Makao_J 08:39, 23 lip 2018

Gratuluję Kasiu. To było bardziej niż pewne że Maja do Ciebie trafi. Magię ogrodową masz w każdym zakamarku.
Jak widzę w programie ogród z ogrodowiska to aż duma mnie rozpiera że tu jestem. To wielki zaszczyt uczyć się od najleoszych. Barawo Kasia.
abiko 09:03, 23 lip 2018

Jejku jaki tu ruch.. Na razie Maia musi do Kasi zawitać, to jeszcze trochę do emisji
Masz straszliwą ilość ptaków u siebie, ja wiem, że park nie daleko, ale to raczej Twój ogród je przyciąga. Gdzie będą miały np. tyle wody
adom1206 14:09, 23 lip 2018

Koniecznie daj znać kiedy będzie w tv.