Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:19, 13 paź 2018

kasiek napisał(a)
Ulala , kalie kolorki! Winobluszcze są super na domy wyglądaja świetnie!

to prawda. Teraz się cieszę, że pozwoliliśmy mu bujnąć po domu. Taka misterna siateczka z gałązek nawet w zimie uroczo wygląda.
Waclaw 19:29, 13 paź 2018

Niektóre Ogrodowiczki mają zdolności fotograficzne. Efektem są wspaniale ujęcia roślin, fragmentów ogrodów. Te umiejętności wspierają naturę.

Należysz Kasiu do tych osób które takie talenta posiadają
Gratuluję zarówno ogrodu jak i umiejętności.
kasiek 19:30, 13 paź 2018

Katkak napisał(a)

Kasiu kamienie od zawsze kupuję na składzie kamienia, jakieś 2 km ode mnie

Aaa - fajne
Katkak 19:40, 13 paź 2018

kasiek napisał(a)

Aaa - fajne

Kostkę granitową też mam stamtąd. Ostatnio teafilismy na właściciela i powiedział, że byliśmy jego pierwszymi klientami' kupowaliśmy wtedy czerwony piaskowiec
Katkak 19:51, 13 paź 2018

Waclaw napisał(a)
Niektóre Ogrodowiczki mają zdolności fotograficzne. Efektem są wspaniale ujęcia roślin, fragmentów ogrodów. Te umiejętności wspierają naturę.

Należysz Kasiu do tych osób które takie talenta posiadają
Gratuluję zarówno ogrodu jak i umiejętności.

Dzięki Wacuś. Natura jest tak piękna u fascynująca, że czasem jak coś ładnego zobaczę to biegusiem po aparat lecę. Cudnie wyglądają rośliny pidświetlone słońcem, jak żywe witraże' Dziękuję za siepłe słowa. Koniecznie musicie nas odwiedzić. Ogród mam nieduży, ale parę smaczków mam.
Waclaw 20:34, 13 paź 2018

Katkak napisał(a)

Dzięki Wacuś. Natura jest tak piękna u fascynująca, że czasem jak coś ładnego zobaczę to biegusiem po aparat lecę. Cudnie wyglądają rośliny pidświetlone słońcem, jak żywe witraże' Dziękuję za siepłe słowa. Koniecznie musicie nas odwiedzić. Ogród mam nieduży, ale parę smaczków mam.

Odpowiem na priv.
dana1s 10:21, 14 paź 2018

Kasiu pięknie pokazujesz jesień w swoim ogrodzie. Nie mogę się napatrzeć na te cudnie przebarwione rośliny, które rewelacyjnie ze sobą zestawiłaś
sylwia_slomc... 13:48, 14 paź 2018

Jesień w Bajce jest wprost baśniowa. Uściski Kochanazadzwonię
malgorzata_s... 17:18, 14 paź 2018

Fantastyczna Bajka Kolory zjawiskowe
Katkak 19:27, 14 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jesień w Bajce jest wprost baśniowa. Uściski Kochanazadzwonię

Dziękuję Kochana. Na punkcie jesieni mam kompletnego świra. Kocham i chłonę wszystkimi zmysłami. Nie ważne czy jestem w ogrodzie, idę po zakupy, do pracy, czy biegam. Ostatnio idąc do pracy stanęłam pod wielką akacją i nagrywałam śpiew ptaków . Do odlotu się chyba zbierały, bo aż wrzało. Cudowne doznanie

w ogrodzie mam kilka rodzajów astrów, a żadnych nie kupowałam . 3 odmiany mam od Irenki, od Abiko i od Małej Mi .