Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 20:54, 14 paź 2018

Kasiu może przymrozek je liznął. Mój crimson taki jest.
Katkak 20:59, 14 paź 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu może przymrozek je liznął. Mój crimson taki jest.

Obawiam się Gosiu, że jakiś grzyb to jest, może znów werticilioza. Ale już się nie przejmuję . Mają być, to będą. Nie to nie. Nic na siłę. Ogród ma cieszyć, a nie smucić, nie?
malgorzata_s... 21:02, 14 paź 2018

Katkak napisał(a)

Obawiam się Gosiu, że jakiś grzyb to jest, może znów werticilioza. Ale już się nie przejmuję . Mają być, to będą. Nie to nie. Nic na siłę. Ogród ma cieszyć, a nie smucić, nie?

Oczywista sprawa. Nie to to inne będzie
Bogdzia 21:03, 14 paź 2018

Kasiu nie martw sie , przeciez juz jesień , wszystkie liscie umierają i opadają.Mój shirasave tez tak wygląda. Mam nadzieję że były podlewane i że to tylko objawy jesieni.Nie wszystkie sie slicznie przebarwiaja szczególnie jeśli jak pisze Gosia liznął je przymrozek. Wiosną znów bedą śliczne.
Katkak 21:09, 14 paź 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Oczywista sprawa. Nie to to inne będzie

Katkak 21:10, 14 paź 2018

Bogdzia napisał(a)
Kasiu nie martw sie , przeciez juz jesień , wszystkie liscie umierają i opadają.Mój shirasave tez tak wygląda. Mam nadzieję że były podlewane i że to tylko objawy jesieni.Nie wszystkie sie slicznie przebarwiaja szczególnie jeśli jak pisze Gosia liznął je przymrozek. Wiosną znów bedą śliczne.

Właśnie już się nie martwię Bożenko . Jak dadzą radę to bomba. A jak nie to cóż poradzić, taki los ogrodnika .
sylwia_slomc... 21:55, 14 paź 2018

W przyrodzie tez dużo drzew choruje w tych lasach co ostatnio byłam ,bardzo dużo drzew połamanych, chorych i leczonych przez dzięcioły
mira 22:46, 14 paź 2018

Katkak napisał(a)
40x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/174/1749173/original.JPG[/img]
Mireczko, gdzież by goście stali podczas picia herbatki . Są tu dwa grzybki, na których zainteresowani mogą usiąść, widzisz? Prezent od Anitki. Jeden z wielu pięknych

Widzę widzę, a widziałam też cudowne foteliki z korka.
Muszę Ci koniecznie pokazać coś z jabłka - może jutro - nie mam weny do swojego wątku - może jabłka mnie zmobilizują

a! barbule mają za sucho
mira 22:49, 14 paź 2018

Katkak napisał(a)
moje klony nie wyglądają za ciekawie. Liście przysychają. Ale nic to, co ma być to będzie. Ale nigdy więcej klonów palmowych.

Kasia to słoneczne przypalenia i brak wilgoci w glebie i powietrzu.
Słońce jest juz nisko i straszliwie mocno praży - liście opadają sparzone , u mnie trzmielina zwykle dywan różowy zostawiała a teraz spadły liście jak z ogniska.

Miałaś jesienną wizytę?
Katkak 23:04, 14 paź 2018

mira napisał(a)

Widzę widzę, a widziałam też cudowne foteliki z korka.
Muszę Ci koniecznie pokazać coś z jabłka - może jutro - nie mam weny do swojego wątku - może jabłka mnie zmobilizują

a! barbule mają za sucho

Zaciekawiłaś mnie tymi ha łkami. Pokaż koniecznie